Paralegal Valorisatie

Paralegal Valorisatie

Geplaatst Deadline Locatie
6 mrt 28 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Lijkt het je een leuke uitdaging om mee te helpen in het proces van het opstellen van overeenkomsten in het veld van hoogwaardig onderzoek, samen met een gemotiveerde groep juristen van het Radboudumc binnen de afdeling Valorisatie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie!

Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig op basis van templates bepaalde contracten te screenen en af te handelen, met name geheimhoudingsovereenkomsten en consultancy-overeenkomsten. In samenspraak met je leidinggevende is uitbreiding naar andere typen overeenkomsten mogelijk. Je zult overleggen met wederpartijen over contractteksten en -inhoud, waarbij je voor dit onderdeel van je taak ruggespraak kunt houden met één van de juristen.

Daarnaast help je met de administratieve afhandeling van de bredere stroom van overeenkomsten in het digitale contractsysteem. Denk hierbij aan taken zoals het inboeken, het opvragen van aanvullende informatie, het verdelen binnen de juristengroep en het archiveren van getekende overeenkomsten. Het merendeel van het werk is geschreven in het Engels.

Deels vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

De ideale kandidaat voor deze functie ben jij, iemand die zowel goed zelfstandig kan werken als effectief kan samenwerken met anderen. Daarnaast ben je discreet, doortastend, accuraat, servicegericht en flexibel. Bovendien is het belangrijk dat je een goed gevoel hebt voor bestuurlijke en organisatorische verhoudingen, en in staat bent om adequaat in te spelen op vragen uit de organisatie. Dit alles vereist heldere communicatievaardigheden en het vermogen om duidelijk te adviseren.

Daarnaast voldoe je aan onderstaand profiel:
  • Bij voorkeur minimaal een afgeronde studie hbo-Rechten, of een vergelijkbaar buitenlands diploma.
  • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal. Hier kan tijdens de sollicitatieprocedure kort op getoetst worden.
  • Ben je voor minimaal 32 uur beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris in schaal 9 tussen de € 3.514 en € 4.817 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
  • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
  • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
  • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Naast Onderzoek, Onderwijs en Gezondheidszorg is Valorisatie de 4e kerntaak van het Radboudumc. De afdeling Valorisatie bestaat uit een groep van circa 30 professionals die onderverdeeld zijn in teams: Business Development, Juridische zaken, Regionale ontwikkeling, Grant Support en Secretariële ondersteuning.

Vanuit deze disciplines adviseert en faciliteert Valorisatie UMC-medewerkers en partners in het werkveld van (bio)medisch fundamenteel, translationeel, preklinisch en klinisch onderzoek, biomedische technologie en zorginnovaties. Dit met het doel om kennis en vindingen ook daadwerkelijk bij de patiënt te krijgen en daarmee ‘impact on healthcare’ te creëren.

De directeur Valorisatie voert ook de directie over de Radboudumc Holding B.V., waarin de Radboudumc spin off BV’s zijn ondergebracht. Jaarlijks behandelen de juristen meer dan 2.300 onderzoeksgerelateerde overeenkomsten zoals research collaboration agreements, licenses, data transfer agreements, consortium agreements, non disclosure agreements.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Juridisch personeel
  • Recht; Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €3514—€4817 per maand
  • HBO
  • 191145-P1451578-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you