Fertiliteitsarts | arts-onderzoeker

Fertiliteitsarts | arts-onderzoeker

Geplaatst Deadline Locatie
7 mrt 15 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Verloskunde en Gynaecologie is op zoek naar een fertiliteitsarts. Ben jij geïnteresseerd in Voortplantingsgeneeskunde en is het je wens om naast de functie van fertiliteitsarts ook wetenschappelijk onderzoek uit te voeren, uitmondend in een promotie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van personen met kinderwens, waaronder polikliniek werkzaamheden, het uitvoeren van eicelpuncties en embryo terugplaatsingen en deelname aan (multidisciplinair) overleg.

Het promotie-onderzoek is gericht op diagnostiek en behandeling van vrouwen met endometriose. Het wetenschappelijk onderzoek zal uitgevoerd worden op de afdeling Voortplantingsgeneeskunde, in samenwerking met andere disciplines. Ook laboratorium werk behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een arts die geïnteresseerd is in Voortplantingsgeneeskunde, met de wens om een promotieonderzoek te doen. Bij voorkeur heb je al klinische ervaring in de Verloskunde en Gynaecologie. Je bent bovendien zelfverzekerd en je beschikt over voortreffelijke contactuele eigenschappen. Ten slotte ben je bereid te participeren in weekenddiensten (dagdiensten).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met als doel verlenging voor bepaalde duur tot aan afronding van een promotie traject.

De afdeling is 7 dagen per week geopend, daarom horen weekenddiensten (overdag) bij de werkzaamheden. Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris in schaal 10 tussen de € 3.359 en € 6.156 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage. Na volledig ingewerkt te zijn is doorgroei naar schaal 11 voor het fertiliteitsarts gedeelte mogelijk.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De subafdeling Voortplantingsgeneeskunde, onderdeel van de afdeling Verloskunde en Gynaecologie, bestaat uit een dynamische groep gynaecologen, fertiliteitsartsen, fertiliteitsverpleegkundigen, embryologen, onderzoekers en analisten die zowel nationaal als internationaal reputatie heeft verworven op het gebied van onderzoek en patiëntenzorg. Het werken in teamverband staat bij ons hoog in het vaandel.

Op jaarbasis zien wij ongeveer 2.500 nieuwe patiënten met vruchtbaarheidsproblemen die in totaal circa 3.000 behandelingscycli ondergaan, waaronder ovulatie-inductie, intra-uteriene inseminatie (IUI), in-vitro Fertilisatie (IVF) en intracytoplasmatische sperma injectie (ICSI).

De speerpunten van onze afdeling zijn endometriose en fertiliteitspreservatie. Op het gebied van mannelijke onvruchtbaarheid is het Radboudumc een erkend expertise centrum (zoals TESE-ICSI behandelingen). Tevens worden alle gangbare fertiliteitsbehandelingen uitgevoerd. De werkwijze van onze afdeling wordt gekenmerkt door een multidisciplinaire, geïndividualiseerde en patiëntgerichte benadering met de ambitie om topklinische zorg te leveren. Wij streven naar internationale oriëntatie en nauwe wisselwerking tussen patiëntenzorg, wetenschap en onderwijs.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €3359—€6156 per maand
 • Universitair
 • 191183-P1452424-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you