Beheertechnicus

Beheertechnicus

Geplaatst Deadline Locatie
11 mrt 28 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Weet jij alles van het onderhoud en beheer van installaties en heb je ervaring als technicus? Dan maken we graag kennis met je.

Functieomschrijving

Lijkt het je leuk om te werken in de bijzondere gebouwen van de Universiteit Utrecht? Weet jij alles van het onderhoud en beheer van installaties en heb je ervaring als technicus? Dan maken we graag kennis met je. Bij de Universiteit Utrecht bieden we een afwisselende en uitdagende baan als beheertechnicus!

Bekijk de video op YouTube: Beheertechnicus bij de Universiteit Utrecht

Wat ga je doen?
Als beheertechnicus werk je bij de afdeling Onderhoud en Beheer van het Facilitair Service Centrum. Je werkt in verschillende technisch interessante universiteitsgebouwen en de daar aanwezige installaties.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en oplossen van storingen aan gebouwen en de gebouwgebonden installaties. Een afwisselende en uitdagende baan:
  • Je lokaliseert storingen aan de hand van storingsmeldingen, indicaties en toelichtingen van gebruikers. Je lost de storingen op of zet ze door.
  • Je begeleidt externe leveranciers. Je mede-beoordeelt offertes en controleert het geleverde werk.
  • Je houdt de administratie bij, zoals werkbonnen, logboeken en geautomatiseerde systemen.
  • Je denkt mee over onderhoud bij renovaties en groot onderhoud projecten.
  • Je draait mee in bereikbaarheid- en beschikbaarheidsdiensten.

Het vastgoed van de Universiteit Utrecht is uniek en daar zijn we trots op. Het bestaat uit onderzoeksgebouwen met laboratoria, klinieken, bibliotheken, onderwijsgebouwen, rijksmonumenten, het University College en het Utrecht Science Park.

Bekijk de Utrecht University Campus Tour om een indruk te krijgen van de gebouwen en terreinen waar je als beheertechnicus van de Universiteit Utrecht komt te werken.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt een mbo-diploma werktuigbouwkunde of elektrotechniek, of je hebt relevante werkervaring. Je hebt een geldig VCA-VOL-certificaat (of bent bereid de opleiding te volgen op onze kosten).
  • Je hebt kennis van installatietechnische wet- en regelgeving.
  • Je hebt ervaring met meet- & regeltechniek en klimaatbeheersing.
  • Je werkt zelfstandig en bent een fijne ‘samenwerker’. Je vertaalt problemen naar praktische oplossingen. Je communiceert duidelijk.
  • Je hebt rijbewijs B en woont in de regio Utrecht. Dit in verband met de bereikbaarheidsdienst.
  • Je vindt duurzaamheid belangrijk, ook in je werk.

Arbeidsvoorwaarden

  • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • een werkweek van 36 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.072,- tot maximaal € 4.103,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.Als beheertechnicus kom je te werken bij het Facilitair Service Centrum (FSC) op de afdeling Onderhoud en Beheer. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen en bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan de gebouwen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan de terreinen. Onder regie van de afdeling Onderhoud en Beheer voeren externe bedrijven een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden uit.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • 36—40 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • MBO
  • 3568

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Sorbonnelaan 4, 3584CA, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you