Service Manager Facility Services

Service Manager Facility Services

Geplaatst Deadline Locatie
12 mrt 8 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij onze teamspeler en aanjager voor een schone en gastvrije studie- en werkomgeving? Solliciteer op de functie van Service Manager Facility Services!

Functieomschrijving

Facility Servies is in transitie binnen de Erasmus Universiteit. Jouw aanjagende rol daarin is cruciaal. Je bent samen met je collega's de spin in het web voor de verdere tactische ontwikkeling van Facility Services binnen de EUR.

Functie-omschrijving
Als Service Manager Facility Services speel je een belangrijke rol in de facilitaire dienstverlening van de EUR en ben jij tactisch verantwoordelijk voor een gastvrije en schone studie- en werkomgeving voor alle medewerkers, studenten en gebruikers van de campus.

Je bent eindverantwoordelijk voor een van de facilitaire contracten. Je doet dit samen met je collega’s werkzaam binnen het team Service Management, bestaande uit een totaal 4 Service Managers en drie medewerkers contract management.

Daarnaast werk je nauw samen met de andere teams binnen de afdeling Facility Services en de andere afdelingen binnen Real Estate & Facilities.

Als Service Manager Facility Services ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een van de facilitaire contracten van de EUR. Hiertoe ontwikkel, herijk, implementeer en waarborg je dat procedures, processen en instructies voldoen aan de hoogste standaarden en ingebed zijn in de gehele organisatie en in de pas lopen met alle interne en externe ontwikkelingen.

Als Service Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Team Lead Service Management.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat heb jij te bieden?
 • Minimaal HBO denk- en werkniveau, bijvoorbeeld HBO Facility Management of Hospitality management
 • Aantoonbare ervaring als leidinggevende binnen het facilitaire bedrijf binnen een complexe organisatie
 • Een open gedreven persoonlijkheid die goed om weet te gaan met verschillende belangen
 • Diepgaande actuele kennis op het gebied van facility management die je instaat stelt om proactief te acteren op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau in de organisatie
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands (minimaal B2-niveau) als het Engels (minimaal B2-niveau)
 • Bereid om incidenteel buiten kantooruren te werken in het geval van een calamiteit
 • Verder ben je ambitieus en gedreven om jezelf en ons te blijven ontwikkelen. Je bent integer en stressbestendig met een gezonde dosis humor en bovenal een teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is 01-mei-2024. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 4.332 en € 5.929 bruto per maand, schaal 11, conform de CAO-NU.

Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Real Estate & Facilities (RE&F). De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 12 maanden, en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden omgezet worden in een vaste aanstelling.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Real Estate & Facilities (RE&F) biedt inspirerende, goed functionerende en efficiënte huisvesting en facility services zodat studenten, medewerkers en bezoekers van de EUR optimaal kunnen presteren en zich welkom en thuis voelen. Onze gebruikers ervaren de campussen als schoon, heel en veilig.

De dienst bestaat uit de afdelingen: Strategy, Real Estate, Facility Services, Procurement en Support Office.

Afdeling

De afdeling Facility Services is verantwoordelijk voor de gehele facilitaire dienstverlening van de Universiteit en bestaat uit drie teams te weten: team Service Management, team Front Office en team Operations Support. Als Servicemanager Facility Services zit je in het team Service Management.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO
 • 4151

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you