Functioneel beheerder Accountability & Data

Functioneel beheerder Accountability & Data

Geplaatst Deadline Locatie
12 mrt 14 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als functioneel beheerder zorg jij voor het optimaal functioneren van onze applicaties op het gebied van accountability en dataverwerking. Ook breng je nieuwe ideeën van jezelf, uit het vakgebied, én van onze gebruikers bij elkaar. Daarmee ben je van waarde voor je collega’s en de ingenieurs van de toekomst.

Functieomschrijving

Hoe verbeteren we onze applicaties en methodes, zodat we onze collega’s van de TU Delft zo goed mogelijk kunnen bedienen en ondersteunen in hun communicatie? Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat we efficiënt, integer, en doelgericht omgaan met onze vergaarde data? Dit zijn vragen die we onszelf als team stellen. Van website-analytics en social media monitoring tot CRM en e-mailmarketing; jij hebt als functioneel beheerder een bepalende rol in het onderhoud, de doorontwikkeling, en ondersteuning aan onze collega’s. Daarbij ga je aan de slag in een omgeving waar jouw originele ideeën volop worden gewaardeerd!

Hoe ziet jouw dag er mogelijk uit?

Je dag begint misschien wel met een overleg met de collega’s van studievoorlichting over de aankomende open dagen; je adviseert ze over het aanmeldportaal, dat jij als beste kent. Daarna richt je voor alle opleidingen database-selecties in, stelt de bevestigingsmails op, en doorloop je een testronde. In de tussentijd maak je een account aan voor een collega die meer inzage wilt in de websitestatistieken en maak je een bijbehorend dashboard aan.

’s Middags verzamel je in een brainstorm met eindgebruikers interessante doorontwikkelingen voor een van je pakketten, en overleg je met de Product Owner hoe jullie dit kunnen verwezenlijken. Je pakt een casus op van een collega die op vakantie is, en neemt contact op met de leverancier van onze nieuwsbrieventool om een bug aan te pakken.           

Wat vragen we van je?

Vanuit technisch en functioneel perspectief denk je mee over doorontwikkeling, overleg je met gebruikers en breng je diverse doelstellingen en wensen samen. Je voelt je verantwoordelijk voor jouw pakketten, en bent vaak het eerste aanspreekpunt. Je kan zorgvuldig repetitief werken als dat nodig is, en bent zelfstandig en flexibel genoeg om dit om de waan van de dag heen te plannen.

Enkele van jouw applicaties zijn toe aan een grote verandering; zo willen we ons CRM beter laten aansluiten op andere systemen binnen de organisatie. Daarvoor is jouw applicatiekennis van groot belang, waarmee je de Product Owner aanvult en samen een nieuw pakket neerzet. Op het CRM-pakket verwachten we dat de komende tijd het zwaartepunt van de functie ligt, dus affiniteit hiermee is belangrijk voor je eigen werkplezier.

De afdeling Information Management in de directie Communication is jouw thuisbasis; als team van 7 collega’s vinden we het belangrijk dat we goede en mooie producten neerzetten, en dat het voor onszelf ook leuk is om daaraan te werken. Met gedrevenheid, openheid, en een groot verantwoordelijkheidsgevoel leiden we zo de doorontwikkeling en ondersteuning van de communicatiekanalen van de TU Delft, waaronder de website, het intranet, en middelen voor studievoorlichting, mailingen, en sociale media. We hebben elk een specifieke focus, maar vervangen en helpen elkaar waar nodig. Ook komen we regelmatig bijeen om kennis en ervaringen uit te wisselen. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal hbo-niveau en hebt een opleiding afgerond in een relevante richting.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol en hebt affiniteit met functioneel beheer en informatiemanagement.
 • Kennis van en ervaring met databases en het maken van queries/sql is een pre.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je maakt je nieuwe systemen snel eigen en volgt ICT-trends op de voet.
 • Je bent open in je communicatie, optimistisch, en professioneel.
 • Je toont lef in je werk: je bent niet bang om risico's te nemen en durft zaken ter discussie te stellen vanuit het perspectief van de eindgebruiker.
 • Je komt met concrete oplossingen voor vraagstukken en krijgt er energie van om anderen hiervoor te enthousiasmeren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
 • Een functieomvang van 32 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.226,- en een maximum van €5.090,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Communication

Impact voor een betere samenleving; dat is de missie van TU Delft. De Marketing & Communicatiemedewerkers van de directie Communication dragen daar steeds meer ‘accountable’ aan bij en daar zijn ze trots op! We begeleiden onze 28.000 studenten in hun ‘engineer journey’ van studiekiezers tot en met professionals in de maatschappij. Binnen de wetenschapscommunicatie benadrukken we de vraagstukken en onderzoeksresultaten in de maatschappelijke thema’s Klimaatactie, Energietransitie, Digitale Samenleving, Veerkrachtige Steden & Mobiliteit, en Gezondheid. Vanuit TU Delft Campus leggen we de verbinding naar bedrijven en beleidsmakers in ons innovatieve ecosysteem, waar onderzoeksresultaten versneld hun weg naar de samenleving vinden. En onder het motto #BetterTUgether! verbinden we onze bijna 8.000 TU Delft-collega’s. Zo versterken we samen het merk TU Delft, dat staat voor grensverleggend onderzoek, excellent onderwijs en baanbrekende innovaties.

Specificaties

 • IT
 • max. 32 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • HBO+
 • TUD05146

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you