Informatiespecialist - Bureau - KNAW

Informatiespecialist - Bureau - KNAW

Geplaatst Deadline Locatie
14 mrt 2 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Werk je graag zorgvuldig en precies? Heb je ervaring op het gebied van archief- of informatiemanagement? En heb je hart voor onderzoek en wetenschap? Dan is dit de baan voor jou.

Als informatiespecialist bij de Koninklijke Akademie van Wetenschappen (KNAW) sta je in voor een betrouwbaar en toegankelijk (digitaal) archief. Je gaat aan de slag met digitaal en fysiek dossierbeheer. Je registreert documenten en ziet toe op bewaartermijnen. Je voert wet- en regelgeving uit, en past interne afspraken toe. Zie je kansen om de informatievoorziening te verbeteren? Dan krijg je de kans om dit op te pakken, samen met je collega’s.

Je hebt een belangrijke rol als adviseur naar collega’s van andere afdelingen. Je kunt hen helder uitleggen hoe ons Document Management Systems M-files in de praktijk gebruikt moet worden. Je draagt bij aan een optimale (digitaal duurzame)informatiehuishouding binnen de KNAW en denkt waar nodig op beleidsniveau mee over verbeteringen. Je voert gewenste en noodzakelijke (beleids)veranderingen door, zodat we blijven voldoen aan wet- en regelgeving.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Wat neem je mee?
  • Je hebt hart voor de wetenschap en wetenschappers;
  • Je bent accuraat, resultaatgericht en betrokken;
  • In denken en handelen ben je van nature integer en organisatiesensitief;
  • Je weet wat er vandaag de dag op jouw vakgebied speelt en je hebt kennis van de archiefwet- en regelgeving, AVG en Woo;
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde relevante opleiding op mbo- of hbo-niveau op het gebied van archief- en informatiemanagement (VVA);
  • Ervaring met waardering en selectie van analoge archieven is een aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 3.072,00 en maximaal € 4.103,00 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Het aanvragen van een VOG kan onderdeel uitmaken van de indiensttredingsprocedure.

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen

Over het Bureau KNAW
De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten - en drie instituten die infrastructuur bieden voor onderzoek - die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten.

Het Bureau van de KNAW staat leden, bestuur, raden en commissies, instituten en de algemeen directeur bij in de uitoefening van hun taken.

Afdeling

Communicatie & Informatievoorziening

Jij komt te werken in een klein en hecht team met vier mensen. Je krijgt de ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Het team is onderdeel van de afdeling Communicatie & Informatievoorziening waar in totaal 19 mensen werken.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—38 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • MBO
  • 2076

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kloveniersburgwal 29, 1011JV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you