Universiteitssecretaris

Universiteitssecretaris

Geplaatst Deadline Locatie
15 mrt 5 apr Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de Open Universiteit zoekt Chasse Executive Search de nieuwe Universiteitssecretaris: verbindend, organisatiesensitief en strategisch.

Voor verdere informatie over deze functie en de procedure zie: www.chassesearch.nl/vacatures.

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Voor verdere informatie over deze functie en de procedure zie: www.chassesearch.nl/vacatures.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Universiteitssecretaris is ingeschaald minimaal in schaal 16 en maximaal schaal 17 cao Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt minimaal € 7.405,- en maximaal € 10.635,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband en exclusief 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van kennis, ervaring en huidig inkomensniveau.

Werkgever

Open Universiteit

De Open Universiteit (OU) is een niet-traditionele, publieke universiteit met een bijzondere opdracht: het ontwikkelen, innoveren en aanbieden van open academisch onderwijs.

De Open Universiteit heeft een hoogwaardig onderwijsaanbod op basis van een beproefd afstandsonderwijsmodel, voor wie niet kan (of wil) studeren aan een andere Nederlandse of Vlaamse universiteit. Voor het bachelor-onderwijs zijn er geen vooropleidingseisen en het onderwijs maakt flexibel studeren in deeltijd goed mogelijk. Het onderwijsmodel van de Open Universiteit is hiervoor de basis en staat voor activerend academisch afstandsonderwijs, met veel flexibiliteit voor studenten. De wetenschappelijke opleidingen krijgen veel waardering van studenten en experts, bijvoorbeeld in de jaarlijkse nationale studentenenquête.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 38 uur per week
  • €7405—€10635 per maand
  • Universitair
  • 24032

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you