Onderwijscoördinator MSc MADE

Onderwijscoördinator MSc MADE

Geplaatst Deadline Locatie
14 mrt 7 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij een bijdrage leveren aan ons Master onderwijs? Vind je het leuk om te coördineren, analyseren en ben je organisatorisch sterk? Dan zoeken we jou als MSc MADE onderwijscoördinator!

Functieomschrijving

 

Als onderwijscoördinator MSc MADE werk je zowel in Delft op de faculteit Bouwkunde als in Amsterdam bij het AMS Institute. Bij MSc MADE ben je lid van het MADE-onderwijsteam en draag je als team de zorg voor de inhoud van de opleiding, voor het online aanbod, en voor de organisatie en logistiek van de opleiding. Je fungeert als thesis coördinator voor de tweedejaars MADE-studenten. Je neemt deel aan het overleg met de opleidingscommissie en je bent de secretaris van de programme board, waarin de decaan van Wageningen University & Research en de onderwijsdirecteur van Bouwkunde TU Delft zitting hebben. Je geeft ondersteuning bij de afstemming tussen vakken in het MSc MADE curriculum en draagt bij aan veranderingen in onderwijsdidactiek en -assessment. Je bent verantwoordelijk voor de onderwijs logistieke aspecten die de TU Delft betreffen. Je werkt mee aan het verder uitbreiden van het alumni netwerk en helpt mee met opendagen en voorlichtingsevenementen aan zowel Delftse als Wageningse kant. Je helpt bij introductiedagen en diploma-uitreikingen. Daarnaast ben je ook ondersteunend voor de opleidingsdirecteur. Kortom, een echte spin in het web functie, waarbij je rapporteert aan het hoofd Onderwijs- en Studentenzaken van de faculteit Bouwkunde. 

MSc MADE is ondergebracht bij het Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions (AMS) in Amsterdam. Sinds 2014 werkt AMS aan stedelijke innovatie op het gebied van energie, voedsel, klimaat, circulariteit, digitalisering en mobiliteit. Centraal bij AMS staan onderzoek en onderwijs. Binnen MADE werken studenten samen met onderzoekers van AMS en met de betrokkenen in de stad.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een universitair werk- en denkniveau en een achtergrond in onderwijswetenschappen of hebt aantoonbare (andere) onderwijservaring.
 • Je bent pro-actief en analytisch.
 • Je kan effectief communiceren en luisteren, bent organisatie sensitief en je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband goed.
 • Je bent vaardig in het gebruik van Microsoft Office programma’s en ervaring met systemen als Brightspace is een pré.
 • Persoonlijke kwaliteiten die belangrijk voor deze functie zijn: plannen en coördineren, analyseren, uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, accuratesse, oplossingsgerichtheid en samenwerken.
 • De TU Delft is een tweetalige organisatie en het Master onderwijs van de faculteit Bouwkunde is volledig Engelstalig. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is voor deze functie een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar - met uitzicht op vast.

 • Het dienstverband is 1 jaar, met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 24 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.226,- en een maximum van € 5.090,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Wanneer geen aantoonbare onderwijservaring aanwezig is, kan worden gekozen voor aanloopschaal 9.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Bouwkunde

De faculteit Bouwkunde heeft wereldwijd een leidende rol in onderwijs en onderzoek. De drijvende kracht achter het succes van de faculteit is het robuuste onderzoeksprofiel in combinatie met de energie en creativiteit van de studenten en de academische gemeenschap. Het is een bruisende plek waar ruim vierduizend mensen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat studeren, werken, ontwerpen, onderzoek doen en kennis vergaren en verspreiden. Onze faculteit heeft een sterke focus op ‘ontwerpgericht onderzoek' dat al enkele jaren wordt erkend en bekroond, met als resultaat een toppositie op de wereldranglijsten. Medewerkers en studenten werken aan de verbetering van de gebouwde omgeving met behulp van een breed scala aan disciplines, waaronder architectonisch ontwerp, stedenbouw, bouwtechnologie, sociale wetenschappen, procesmanagement en geo-informatiewetenschappen. De faculteit werkt nauw samen met andere faculteiten, universiteiten, private partijen en de publieke sector en heeft een uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als internationaal.

Klik hier om naar de website van faculteit Bouwkunde te gaan.

Onderwijs- en Studentenzaken
De afdeling Onderwijs- en Studentenzaken faciliteert het onderwijs van de bachelor- en de verschillende masteropleidingen van de faculteit Bouwkunde; waaronder de MSc MADE, die in samenwerking met Wageningen University verzorgd wordt. De afdeling draagt met een dertigtal medewerkers zorg voor onderwijsadvies en kwaliteitszorg, de onderwijscoördinatie, project- en proces management, het international office, studieadvisering en ondersteuning van de examencommissie.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • max. 32 uur per week
 • €3226—€5090 per maand
 • Universitair
 • TUD05156

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you