Promovendus - Kunstmatige Intelligentie in de Borstkankerzorg

Promovendus - Kunstmatige Intelligentie in de Borstkankerzorg

Geplaatst Deadline Locatie
15 mrt 28 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij geïnteresseerd hoe de inzet van kunstmatige intelligentie (AI) de zorg van mensen met borstkanker, of een voorstadium daarvan, kan verbeteren? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste promovendus!

Functieomschrijving

Tijdens je promotietraject ga je verschillende AI-systemen onderzoeken voor betere behandeling van borstkanker. Denk aan algoritmen die risicofactoren van hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose kunnen detecteren op CT-scans die standaard gemaakt worden voor de bestraling van de borst. Of algoritmen die het gedrag van een voorstadium van borstkanker nauwkeurig kunnen voorspellen.

Als promovendus valideer jij deze systemen in grote (internationale) datasets. Ook onderzoek je in (inter)nationale studies in welke mate deze algoritmen werkelijk bijdragen aan betere uitkomsten voor de patiënt zoals overleving en kwaliteit van leven.

De studies worden uitgevoerd binnen grote consortia: het door Horizon Europe gefinancierde ARTILLERY project en het door ZonMW gefinancierde DIRECT-DCIS project.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

We zoeken een zeer enthousiaste en gemotiveerde promovendus voor zowel klinische als epidemiologische studies.
  • Je hebt een master Geneeskunde, master Klinische Epidemiologie of master Gezondheidswetenschappen.
  • Je hebt affiniteit voor AI in de gezondheidszorg.
  • Je hebt interesse in medisch-ethische en juridische aspecten van het doen van klinisch onderzoek.
  • Je wordt enthousiast van samenwerkingen in een multidisciplinaire setting.
  • Je hebt uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).
  • Je bent zelfstandig en proactief.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (36 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 3.677,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Je gaat werken bij de divisie Beeld & Oncologie van het UMC Utrecht. Deze afdeling is wereldwijd toonaangevend op het gebied van beeldvorming en beeldgestuurde therapieën. We investeren continu in onderzoek en opleiding, zodat we de beste en meest innovatieve zorg kunnen blijven bieden aan onze patiënten. Dit zorgt ervoor dat je terecht komt in een leuke groep collega-promovendi binnen de divisie Beeld & Oncologie. Je zal ook veel samenwerken met het team Trialbureau Beeld, welke een cruciale rol speelt in het faciliteren en ondersteunen van het onderzoek.

Je maakt deel uit van een dynamisch, internationaal, multidisciplinair onderzoeksteam. Je zal veel samenwerken met image scientists, computational scientists, epidemiologen en medisch specialisten. Je zal begeleid worden door onder andere Prof. Dr. Lenny Verkooijen (klinisch epidemioloog) en dr. Sofie Gernaat (klinisch epidemioloog).

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €3677 per maand
  • Universitair
  • 2024-4563

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you