Docenten Psychologie

Docenten Psychologie

Geplaatst Deadline Locatie
18 mrt 5 apr Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij een hart voor onderwijs, ben je handig met digitale technologie en begeleid je graag studenten bij hun studie? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent die wil bijdragen aan de begeleiding van studenten in onze bacheloropleiding. Je wordt geplaatst binnen de sectie Algemene Psychologie van de vakgroep Theorie, Methoden en Statistiek, waar je onderdeel wordt van een gezellig docententeam dat elkaar voor overleg gewoonlijk online treft, af en toe samenkomt op locatie in Utrecht, Eindhoven of Heerlen, maar verder vooral de vrijheid geniet om zelfstandig vanuit thuis te werken. Als we samenkomen combineren we het werk gewoonlijk ook met een moment om samen wat te gaan drinken of eten en de informele banden aan te halen.

Als onderdeel van dit dynamische docententeam verricht je tal van ondersteunende taken, zoals onderhoudswerkzaamheden aan de digitale leeromgeving, het ontwerpen van leertaken, het samenstellen van tentamen- en examenopgaven, het beoordelen van werkstukken, het begeleiden van studenten in onze digitale leeromgeving, het voorbereiden en verzorgen van onderwijsbijeenkomsten in onze virtuele klassen en het plegen van administratieve werkzaamheden.

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Je bent een gemotiveerde, enthousiaste en daadkrachtige persoon, die zelfstandig en in teamverband kan werken. Je hebt een relevante academische masteropleiding Psychologie afgerond. Affiniteit met een van de wetenschapsdomeinen in onze masteropleiding (Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie, Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie en Levenslooppsychologie) strekt tot aanbeveling. Je beschikt over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je werkt nauwkeurig, bent flexibel inzetbaar en beschikt over goede ICT-vaardigheden. Tevens ben je in het bezit van de Basiskwalificatie Onderwijs (of bereid om deze kwalificatie te behalen).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 1 jaar.

Salaris
Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig salarisschaal 10 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 5.090,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Standplaats
Heerlen.

De Open Universiteit faciliteert het ‘hybride werken’, waarbij er zowel thuis als op kantoor gewerkt wordt. Over aanwezigheid op de campus in Heerlen worden in onderling overleg nadere afspraken gemaakt.

Werkgever

Open Universiteit

Flexibel studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit (zie www.ou.nl/rankings). Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 18.000 studenten en werken meer dan 750 medewerkers. De OU heeft vestigingen in Nederland en België (zie www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Afdeling

Faculteit Psychologie

De faculteit Psychologie is sterk in onderwijs, onderzoek en valorisatie. De faculteit biedt een wetenschappelijke bachelor en master Psychologie. De masteropleiding Psychologie heeft vijf varianten: Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie, Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie en Levenslooppsychologie. Daarnaast biedt de faculteit ook de masteropleiding Gezondheidswetenschappen. Het onderzoek van de faculteit vindt plaats binnen het onderzoeksprogramma ‘Understanding human change in a dynamic, digital era’.

Specificaties

  • Universitair docent
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 15.2 uur per week
  • max. €5090 per maand
  • Universitair
  • PSY/24034

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you