GZ psycholoog in opleiding | Psychiatrie

GZ psycholoog in opleiding | Psychiatrie

Geplaatst Deadline Locatie
18 mrt 7 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij bieden een uitdagende opleidingsplek voor een psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog binnen de afdeling Psychiatrie van het Radboudumc met 1 jaar uitruil naar het Kernteam Tiel van Propersona.

Binnen de dynamische omgeving van het Radboudumc werk je op de afdeling Psychiatrie binnen de zorg voor volwassenen en ouderen (leeftijd 18-95+), de zorglijn impulsregulatie (waaronder ASS, ADHD en verslaving) of binnen de zorglijn emotieregulatie (bijvoorbeeld depressie). Daarnaast kan er eventueel ervaring worden opgedaan op de andere units binnen de afdeling zoals de kliniek, de consultatieve dienst en/of het Centrum voor Mindfulness.

Binnen de afdeling Psychiatrie neem je deel aan de ochtendoverdracht, het vakgroep overleg en de Grand Round (wetenschap). Daarnaast neem je deel aan het multidisciplinair overleg en beleidsoverleg binnen de zorglijn waar je werkt. Naast de patiëntenzorg kun je ook participeren in het geven van onderwijs en ontwikkeling-/innovatie trajecten.

Binnen deze opleidingsplek ga je ook een jaar werken bij het Kernteam Tiel van Propersona. Het Kernteam is een collegiaal team waar cliënten behandeld worden met complexe problematiek en verschillende stoornissen. Er worden richtlijngestuurde behandelingen geboden, waarbij de hulpvraag van de cliënt een essentieel uitgangspunt is.

Er wordt bij zoveel mogelijk cliënten gestart met een generalistische intake en behandeling in het kernteam. Mocht dit behandelaanbod niet voldoende zijn, dan wordt een specialistische stoornisgerichte behandeling gedaan in datzelfde kernteam of zo nodig in het expertteam. Doordat het proces goed loopt en er geen onderlinge wachtlijsten zijn, heb je altijd snel de back-up van collega's bij complexe casussen en kun je makkelijk opschalen in expertise.

Voor een psycholoog in opleiding tot gz-psycholoog zijn er veel leer-en ontwikkelmogelijkheden in het kernteam doordat er veel afwisseling is in behandelingen die geboden worden.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken een ambitieuze collega, die goed kan samenwerken, een flexibele instelling heeft en stressbestendig is. Wij zoeken ook een collega die kiest voor het academisch werkveld. Die een stap extra wil zetten om vernieuwend te zijn. En die ook gaat voor optimale kwaliteit van zorg en onderwijs volgens de nieuwste academische inzichten.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
 • Afgeronde universitaire studie Psychologie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Voor de duur van de opleiding: 2 jaar.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris in schaal 10M tussen de € 3.774 en € 5.789 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Het medical department Psychiatrie is een extern gericht academisch medisch department. Het levert een grote bijdrage op het gebied van patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, opleiding en onderwijs vanuit het vakgebied van de psychiatrie en psychologie.

Via de research groups levert het medical department een belangrijke bijdrage aan de kennisontwikkeling binnen genoemde vakgebieden. Het medical department participeert in patiëntenzorgcentra, te weten het Centrum voor Hersenen en Zintuigen en het Centrum voor Geïntegreerde zorg. Het department draagt zorg voor een hoogstaande medische vervolg opleiding tot psychiater en verschillende psychologische vervolgopleidingen (GZ-psycholoog en klinische (neuro)psycholoog).

De afdeling psychiatrie richt zich op hoogspecialistische zorg met aandacht voor zowel de mechanistische basisprincipes van psychiatrische aandoeningen gedurende de levensloop als de invloed van psychosociale omgevingsfactoren. We behandelen complexe casuïstiek van patiënten met zowel psychiatrische als somatische stoornissen, waarbij optimale communicatie en samenwerking tussen zorgprofessionals van verschillende specialismes essentieel zijn, vooral bij de overdracht van zorg binnen de keten alsook daarbuiten.

Pro Persona locatie Rivierenland is een relatief kleine locatie. De locatie kenmerkt zich door de nauwe samenwerking met collega teams en de korte lijntjes. Binnen het kernteam staan de processen strak en heerst er een grote mate van professionele verantwoordelijkheid waardoor er sprake is van een goed lopend team.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Paramedische patiëntenzorg
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €3774—€5789 per maand
 • Universitair
 • 191545-P1460394-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you