Student-assistent privaatrecht, in het bijzonder aansprakelijkheidsrecht

Student-assistent privaatrecht, in het bijzonder aansprakelijkheidsrecht

Geplaatst Deadline Locatie
18 mrt 31 mrt Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Taken

Als student-assistent biedt je ondersteuning op het gebied van onderwijs en mogelijk ook op het gebied van onderzoek en zul je nauw betrokken zijn bij het voorbereiden van het vak Aansprakelijkheidsrecht voor het volgende collegejaar. De werkzaamheden zullen bestaan uit het doen van bronnenonderzoek, opzoekwerk, maar ook het meedenken over implementatie van nieuwe onderwijsvormen en/of -materiaal in het onderwijs. Dit alles uiteraard onder begeleiding van ervaren docenten.

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Profiel

Je bent een gemotiveerde, enthousiaste en betrokken OU-student die zelfstandig en in teamverband kan werken. Je studeert Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit en bevindt zich in de bachelorfase van de opleiding. Het vak aansprakelijkheidsrecht heb je recent afgerond. Je hebt interesse in een nadere verdieping in het Privaatrecht, en het Aansprakelijkheidsrecht in het bijzonder. Je beschikt over goede communicatieve, organisatorische en sociale vaardigheden. Je bent taalvaardig, secuur, flexibel (inzetbaar) en beschikt over goede ICT-vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: minimaal één jaar.

Periode

Het betreft een contract voor de duur van minimaal één jaar voor 6 uur per week, richtdatum per 1 mei 2024. Wij zijn op zoek naar iemand die ten minste beschikbaar is voor één jaar. De precieze werktijden zijn flexibel en zullen in nader overleg vastgesteld worden.

Salaris

Het salaris is vastgesteld overeenkomstig salarisschaal SA van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 2846,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

Werkgever

Open Universiteit

Flexibel studeren overal in Nederland en Vlaanderen

De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit. Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren 17.000 studenten en werken meer dan 850 medewerkers. De OU heeft 16 studiecentra in Nederland en België). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Recht
  • max. 6 uur per week
  • max. €2846 per maand
  • HBO+
  • FAC/RW/24036

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you