IT Officer binnen het Virtual IT Office van CHARM-EU

IT Officer binnen het Virtual IT Office van CHARM-EU

Geplaatst Deadline Locatie
18 mrt 31 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zoeken een collega die als lid van de Joint Virtual IT Office de UU wil (mede-)vertegenwoordigen in CHARM-EU. Iets voor jou? Bekijk de vacature!

Functieomschrijving

Onlangs is binnen het Europese samenwerkingsverband CHARM-EU het Joint Virtual IT Office van start gegaan, onder leiding van de UU. De taak van het Joint Virtual IT Office is om het onderwijs dat binnen de Europese alliantie CHARM-EU ontwikkeld wordt, van IT-ondersteuning te voorzien. Ben jij degene die als IT Officer de UU (mede-)vertegenwoordigt?

Wat ga je doen?
Het is een zeer gevarieerde functie met een brede scope: je kunt zowel ‘change’ taken als ‘operations’ taken verwachten. Denk aan het voorbereiden van een migratie naar een nieuwe toetsapplicatie, maar ook aan het klaarzetten van diezelfde toetsapplicatie voor de start van het nieuwe semester. Op de verschillende taken kun je verschillende rollen verwachten: coördinerend, uitvoerend, adviesgevend. Je bent tevens eerste aanspreekpunt voor alle Utrechtse collega’s van het CHARM team die een IT-gerelateerde hulp- of adviesvraag hebben. Qua functieprofiel heeft deze functie zowel elementen van 'Ondersteuner ICT' als van 'Beheerder ICT'.

Het Joint Virtual IT Office werkt in kleine internationale teams, steeds onder leiding van één van de partners. De Utrechtse leden nemen in ieder geval leiderschap over de IT-ondersteuning van programmatisch toetsen en de Virtual Learning Environment. Maar het palet van thema’s is breed; denk bijvoorbeeld ook aan (transnationaal) roosteren, een alliantie-brede vakkengids, IAM, hybrid classrooms en de technische mogelijkheden voor het uitgeven van (micro-)credentials.

Het betreft een zeer innovatieve en veelzijdige functie die vooraf niet volledig en uitputtend te omschrijven is. CHARM-EU is volop in beweging waardoor er regelmatig nieuwe taken ontstaan die opgepakt moeten worden en uitdagingen waar een oplossing voor gezocht moet worden. Wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat je binnen deze functie de kans krijgt te werken binnen een zeer dynamische, internationale en innovatieve academische omgeving, met bevlogen collega’s en in nauw contact met het onderwijs en onderzoeksveld.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zoeken een collega die het volgende meebrengt:
  • Je hebt een hbo-opleiding voltooid.
  • Je hebt affiniteit met IT-projecten en kunt dit onderbouwen met een passende opleiding of relevante ervaring.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het werken in een internationale context en beschik je over de interculturele vaardigheden die daarvoor nodig zijn.
  • Je houdt van pionieren, hebt innovatieve ideeën en kunt omgaan met een werkomgeving waarin nog weinig vaste paden uitgetekend zijn.
  • Je kan je eigen werk plannen en organiseren: je overziet wat er moet gebeuren, je stelt heldere doelen en prioriteert waar nodig.
  • Je bent een goede communicator voor wie afstemmen met Europese en Utrechtse collega’s een vanzelfsprekendheid is.
  • Je functioneert zowel zelfstandig als in teamverband goed.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met projectmatig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een tijdelijke functie in eerste instantie voor de duur van een jaar;
  • een werkweek van 8 tot 16 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.072,- tot maximaal € 4.640,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8-9 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.
  • De functie is in omvang beperkt en kan daardoor goed gecombineerd worden met andere werkzaamheden.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Studenten, Onderwijs & Onderzoek (SO&O) is één van de ondersteunende directies en maakt onderdeel uit van de Universitaire Bestuursdienst. De directie SO&O ondersteunt het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht bij de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch beleid ten aanzien van studenten, onderwijs, onderzoek en valorisatie en is verantwoordelijk voor de universiteitsbrede ondersteuning van en informatievoorziening aan studenten.

CHARM-EU is een door Erasmus+ gefinancierde alliantie, een samenwerking van negen Europese universiteiten uit acht verschillende landen, waaronder de Universiteit Utrecht. De Universiteit van Barcelona is de alliantie-coördinator en de overige partners zijn Trinity College Dublin, Universiteit Utrecht, Universiteit van Montpellier, Eötvös Loránd University Budapest, Åbo Akademi University, Julius-Maximilians-University Würzburg, Ruhr West University of Applied Sciences en Universiteit van Bergen Noorwegen. Deze unieke samenwerking richt zich op onderwijsvernieuwing en heeft als uiteindelijk doel het creëren van een Europese Universiteit. Een Europese Universiteit waarin een generatie Europese studenten wordt opgeleid die in staat is om over de grenzen van landen, cultuur, talen en disciplines heen, samen te werken en een bijdrage te leveren aan het oplossen van mondiale maatschappelijke vraagstukken.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 8—16 uur per week
  • €3072—€4640 per maand
  • HBO
  • 3595

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you