Junior onderzoeker prehabilitatie

Junior onderzoeker prehabilitatie

Geplaatst Deadline Locatie
20 mrt 5 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

We zoeken een junior onderzoeker die data analyses gaat uitvoeren op reeds verzamelde data binnen een multi-centrum RCT naar het effect van de Beter Voorbereid app.

Functieomschrijving

Binnen de leerstoel Fysiotherapiewetenschap wordt onderzoek gedaan naar het bevorderen van fysieke activiteit en het fysiek functioneren van patiënten.

Eén van de projecten is Beter Voorbereid. Dit project heeft als doel om het effect van een mHealth-interventie te onderzoeken bij patiënten die een grote operatie ondergaan en te onderzoeken hoe het herstel van patiënten na een grote operatie verloopt. Dit project is een samenwerking tussen het UMC Utrecht, de Hogeschool Utrecht en het Amsterdam UMC.

Als junior onderzoeker voer je data analyses uit op reeds verzamelde data binnen een lopend promotieonderzoek.

Je gaat geavanceerde analyses uitvoeren op het verloop van het herstel van patiënten na de operatie. Tijdens dit project ben je verantwoordelijk voor het analyseren van de data en schrijf je de onderzoeksresultaten op voor Engelstalige artikelen. Ook ben je actief in de verspreiding van de kennis via onderwijs en congressen.

Kortom jouw taken omvatten: voorbereiden en uitvoeren van geavanceerde data-analyses, schrijven van wetenschappelijke artikelen en kleine onderwijstaken waaronder bijvoorbeeld het begeleiden van studenten

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

 • Wij zoeken een collega met minimaal een afgeronde master opleiding, zoals bijvoorbeeld geneeskunde, klinische gezondheidswetenschappen of Data Science.
 • Je hebt affiniteit met Data Science en ervaring met uitvoeren van geavanceerde data analyses. Daarnaast heb jij de ambitie om door te groeien in het vak van onderzoeker.
 • Jij hebt interesse in E-Health, data(-analyse) en in beweegzorg tijdens en rondom een ziekenhuisopname.
 • Je bent gewend gestructureerd te werken en daarnaast ben je: organisatorisch en communicatief vaardig en analytisch ingesteld.
 • Je werkt zelfstandig en denkt kritisch.
 • Je bent goed in academisch schrijven, pro-actief en houd van een dynamische werkomgeving.
 • Je bent geïnteresseerd in Data-Science en hebt ervaring met R of Python.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo snel mogelijk. Je kunt uitsluitend online solliciteren tot en met 5 april a.s. Daarna informeren we zo snel mogelijk over het verdere verloop van de procedure. De eerste gesprekken staan gepland tussen 8 en 19 april a.s.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karin Valkenet (senior onderzoeker) via 06 527 83 005 of per e-mail via k.valkenet@umcutrecht.nl

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (16 - 16 uur) functie bedraagt maximaal € 5.292,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Je gaat werken voor de afdeling Revalidatie, Fysiotherapiewetenschap & Sport (divisie Hersenen) van het UMC Utrecht. Hier is de leerstoel Fysiotherapiewetenschap gevestigd en biedt plaats aan fijne werkplekken in een innovatie omgeving waar van alles gebeurt. Een super werkplek met genoeg flexibele werkplekken.

Je wordt lid van de gezamenlijke onderzoeksgroep van de leerstoel Fysiotherapiewetenschap van het UMC Utrecht en het lectoraat Innovatie van Beweegzorg van de Hogeschool Utrecht.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Gezondheid
 • max. 16 uur per week
 • max. €5292 per maand
 • HBO+
 • 2024-4561

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you