Promovendus 'Personalised Care in Oncology'| deelproject baarmoederkanker

Promovendus 'Personalised Care in Oncology'| deelproject baarmoederkanker

Geplaatst Deadline Locatie
20 mrt 9 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Middels kunstmatige intelligentie worden alle beschikbare gegevens over verschillende typen kanker en de individuele patiënten geanalyseerd. Daarmee wordt het te verwachten behandelresultaat voorspeld. Met deze informatie kunnen arts en patiënt samen kiezen voor het zorgtraject dat voor die persoon met de grootste waarschijnlijkheid de beste kwaliteit van leven zal opleveren. Het ENDORISK-model is gebouwd om vrouwen met baarmoederkanker voor te lichten over hun persoonlijke risico op uitzaaiingen.

Als onderdeel van het project wordt het ENDORISK-model geïmplementeerd in de dagelijkse zorgpraktijk in grote regionale netwerken. Implementatie van ENDORISK is een samenwerking van de afdelingen IQ healthcare en Obstetrie & Gynaecologie (met name het team gynaecologische oncologie) van het Radboudumc. Het PersOn-programma (Personalised Care in Oncology) is een door NWO gehonoreerd onderzoeksproject.

Het PersOn-programma (Personalised Care in Oncology) is een door NWO gehonoreerd onderzoeksproject. In het project wordt met behulp van kunstmatige intelligentie alle beschikbare gegevens over verschillende typen kanker en de individuele patiënten geanalyseerd. Daarmee wordt het te verwachten behandelresultaat voorspeld. Met deze informatie kunnen arts en patiënt samen kiezen voor het zorgtraject dat voor die persoon met de grootste waarschijnlijkheid de beste kwaliteit van leven zal opleveren.

Als onderdeel van het project wordt het ENDORISK-model geïmplementeerd in de dagelijkse zorgpraktijk in grote regionale netwerken. Het ENDORISK-model is gebouwd om vrouwen met baarmoederkanker voor te lichten over hun persoonlijke risico op uitzaaiingen. Implementatie van ENDORISK is een samenwerking van de afdelingen IQ healthcare en Obstetrie & Gynaecologie (met name het team gynaecologische oncologie) van het Radboudumc.

Taken en verantwoordelijkheden met het doel van een academische promotie
 • Zelfstandig onderzoek opzetten en uitvoeren.
 • Systematische zoekacties in literatuurdatabases uitvoeren.
 • Organiseren van training in gezamenlijke besluitvorming in verschillende ziekenhuizen.
 • Implementeren van gezamenlijke besluitvorming met gebruik van beslissingsondersteuningsmiddelen in verschillende ziekenhuizen.
 • Kwalitatieve en kwantitatieve evaluatie van de implementatie via effect, proces- en kostenevaluatie.
 • Schrijven van wetenschappelijke artikelen voor internationale tijdschriften.
 • Presenteren van resultaten bij wetenschappelijke bijeenkomsten.
 • Nauw samenwerken met supervisoren, externe partners, ziekenhuisprofessionals, patiënten(-vertegenwoordigers), en onderzoekers vanuit verschillende disciplines.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je hebt de opleiding biomedische wetenschappen, gezondheidswetenschappen, medische biologie of geneeskunde afgerond. Je bent een enthousiaste, ambitieuze, accurate, proactieve en zelfstandig functionerende onderzoeker en hebt ervaring of interesse in gezamenlijke besluitvorming. Daarnaast heb je ervaring of affiniteit met computermodellen en/of programmeren en ben je een goede organisator.

Ook herken je jezelf in onderstaand profiel:
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en werkt graag mee aan de begeleiding van patiënten.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • Analytische vaardigheden zowel op het gebied van kwalitatief- als kwantitatief onderzoek.
 • Werkt zelfstandig maar ook graag in een multidisciplinair team.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 42 tot 44 maanden.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Inschaling is afhankelijk van vooropleiding. Voor een basisarts is schaal 10 van toepassing: tussen de € 3.359 en € 5.292 (fulltime). Voor overige studierichtingen geldt inschaling in schaal 10A: bij aanvraag van het dienstverband start jij in schaal 10A, stap 0 (€2.901 op basis van een fulltime dienstverband). In maximaal 4 jaar tijd groei je door naar schaal 10A, stap 3 (€3.677 op basis van een fulltime dienstverband). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Je komt te werken in de afdeling IQ Health. Een afdeling zeer actief in het onderwijs, onderzoek en consultatie/dienstverlening. IQ Health is ontstaan vanuit de eerdere afdeling Health Evidence en IQ healthcare.

IQ Health is een state of the art onderzoeks- en onderwijscentrum waar methoden van onderzoek zelf ook onderwerp van studie en ontwikkeling zijn. Via onderwijs en consultatie (diensten) helpen we het Radboudumc maar ook externe organisaties de juiste methode van onderzoek toe te passen.

Preventing illness, improving care! Op deze manier dragen wij bij aan de missie] van het Radboudumc; To have a significant impact on health and healthcare.

De afdeling IQ Health wordt gevormd door ongeveer 200 collega’s. Het hart van de afdeling IQ Health bestaat uit zes Onderwijs- & Onderzoeksgroepen (O&O-groepen). Deze groepen werken intern en extern (nationaal en internationaal) samen aan actuele thema’s en hebben verbinding op de twee kerntaken onderwijs en onderzoek. Daarnaast verlenen de groepen externe consultatie.

Het Radboudumc
Welkom bij het Radboudumc, waar onze onderzoeksgroepen streven naar innovatieve oplossingen die impact hebben op de gezondheid en gezondheidszorg. We dagen de status quo uit om huidige en toekomstige gezondheidsuitdagingen te overwinnen. Ons doel is om de toekomst van de gezondheidszorg te vormen voor de komende generaties. Onze focus ligt op preventie, duurzaamheid en betekenisvolle zorg, die we bereiken door onze diepgaande kennis van ziektemechanismen, klinische wetenschap, volksgezondheidsonderzoek, medische technologie en gegevenswetenschap. Onze benadering is gericht op doorbraken die de gepersonaliseerde gezondheidszorg en de volksgezondheid daadwerkelijk kunnen verbeteren.

Bij het Radboudumc biedt een uitgebreid scala aan onderzoeksprogramma's het kompas voor onze onderzoeksinspanningen. Elk programma heeft een duidelijk doel, waarbij samenwerking binnen en buiten onze organisatie zeer wordt gewaardeerd. We integreren zorg, onderwijs en onderzoek in samenwerking met onze patiënten om ervoor te zorgen dat onze onderzoeksprogramma's een significante impact hebben op de gezondheid en gezondheidszorg. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze missie om een gezonde toekomst voor iedereen te creëren.

Bekijk hier de Randvoorwaarden begeleiding PhD traject en de Flyer promovendi.

Specificaties

 • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Natuurwetenschappen; Gezondheid
 • 32—36 uur per week
 • €2901—€5292 per maand
 • Universitair
 • 191685-P1464181-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you