Managementassistent Antropologie

Managementassistent Antropologie

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 7 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij de Universiteit van Amsterdam waarderen wij onze medewerkers en het werk dat zij doen. Wil jij daar ook onderdeel van zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan het ontzorgen van het managementteam van de afdeling antropologie? Werk je graag in een dynamische en internationale werkomgeving, heb je sterke sociale en organisatorische vaardigheden en spreek je vloeiend Nederlands en Engels?

Dan is de functie van managementassistent bij de afdeling antropologie van de UvA iets voor jou als ervaren en breed inzetbare professional.

Wat ga je doen?
In deze nieuwe, brede ondersteunende functie bij de afdeling antropologie ondersteun je het managementteam, bestaande uit de afdelingsvoorzitter, programmagroepdirecteuren, directeuren van master- en bacheloropleidingen en de coördinator bedrijfsvoering. Je bouwt institutionele kennis op, denkt proactief mee en bent verantwoordelijk voor de taken die jou worden toevertrouwd. Omdat het een nieuwe functie is, krijg je de kans om mee te denken bij het vormgeven van je taken. Je werkt op het snijvlak van administratief, organisatorisch en academisch werk.

De belangrijkste taken:

Je ondersteunt de afdelingsvoorzitter op verschillende gebieden, zowel op het gebied van onderzoek als administratief. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning aan de coördinator bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de afdelingskalender en helpt bij het organiseren van diverse activiteiten, waaronder management- en afdelingsvergaderingen, afdelingsseminars, en werving & selectieprocedures. Ook assisteer je bij het plannen van bijeenkomsten en workshops, waarbij je meedenkt over het format, budgettering verzorgt in samenwerking met betrokken budgethouders en collega-ondersteuners, en de communicatie met deelnemers regelt, inclusief praktische ondersteuning zoals het regelen van accommodatie en reizen, en het geven van instructies over het declareren van kosten, in samenwerking met het afdelingssecretariaat.

Verder zul je:
  • ondersteunen bij het updaten van de afdelingswebsite en de websites van de programmagroepen, inclusief het verzamelen van content en het organiseren van strategische brainstormsessies;
  • berichten en zichtbaarheid op sociale media coördineren;
  • helpen bij het opzetten van valorisatieactiviteiten (evenementen met niet-academische partners) en het vergroten van de zichtbaarheid van valorisatieactiviteiten van het personeel.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je hebt:
  • een academische opleiding afgerond (bij voorkeur op masterniveau);
  • ten minste twee jaar ervaring met organisatorische en onderzoeksondersteunende werkzaamheden;
  • uitstekende organisatorische vaardigheden;
  • een proactieve en professionele werkhouding;
  • het vermogen om prioriteiten te stellen en snel te kunnen schakelen;
  • het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • bereidheid om te investeren in het leren kennen van, en functioneren in, een complexe, dynamische en internationale werkomgeving;
  • goede communicatieve vaardigheden in gesproken en geschreven Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor 24 uur per week, voor een periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden. Bij gebleken geschiktheid en met wederzijds goedvinden volgt een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Je salaris op basis van het UFO-profiel management-/office-assistent ligt, afhankelijk van je relevante ervaring tussen de €2.693,- en €4.103,- bruto per maand (salarisschaal 7 of 8), op basis van een volledige werkweek van 38 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we nog meer
  • een functie waarin eigen initiatief en inbreng zeer worden gewaardeerd;
  • een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega's;
  • een inspirerende academische en internationale werkomgeving in hartje Amsterdam.

Werkgever

Faculteit der Maatschappij- & Gedragswetenschappen

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste spectrum aan opleidingen. Het is een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi die zich allemaal inzetten voor een cultuur van onderzoekende geesten.

Een uitdagende werkomgeving met een verscheidenheid aan taken en veel ruimte voor individueel initiatief en ontwikkeling binnen een inspirerende organisatie. De sociale en gedragswetenschappen spelen een leidende rol in het aanpakken van de grote maatschappelijke uitdagingen waar de wereld, Nederland en Amsterdam voor staan, nu en in de toekomst.

Meer weten over onze organisatie? Lees meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 24 uur per week
  • €2693—€4103 per maand
  • Universitair
  • 12761

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you