Management assistent

Management assistent

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 18 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en pro-actieve management assistent voor ondersteuning aan onderzoeksgroepen binnen de afdeling Gezondheidswetenschappen.

Functieomschrijving

In deze functie maak je, samen met jouw collega management assistente, deel uit van ons kleine secretariaat van de afdeling Gezondheidswetenschappen en voer je zelfstandig secretariële en organisatorische taken uit ter ondersteuning van het management team en de medewerkers van de afdeling. Je valt hiërarchisch onder de coördinator bedrijfsvoering.

Jouw taken
 • Je bent aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers: je geeft informatie bij vragen en indien nodig verwijs je door binnen de organisatie.
 • Je ondersteunt leidinggevenden met agendabeheer en het organiseren van vergaderingen, bijeenkomsten en evenementen.
 • Je regelt facilitaire zaken zoals zaalreserveringen, werkplekbeheer, het bestellen van kantoorartikelen, de catering en bloemen etc.
 • Je voert algemene organisatorische werkzaamheden uit zoals post- en telefoonafhandeling en verzorgt correspondentie.
 • Je assisteert bij sollicitatieprocedures, o.a. uitnodigingen en afhandelen van afschrijvingen.
 • Je biedt ondersteuning bij diverse administratieve processen, zoals bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers (regelen van kluisje, laptop, etc.).
 • Je houdt de website up to date met nieuwe ontwikkelingen.
 • Je staat klaar voor de medewerkers van de afdeling samen met jouw collega en neemt werk van elkaar over als dat nodig is.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau (minimaal een MBO4 of havo diploma), aangevuld met een relevante management/secretariële opleiding of ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt goede kennis van verschillende computerprogramma’s waaronder Microsoft Office (Word, Excel, Power Point).
 • Je beschikt over goede kennis en beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt een dienstverlenende, flexibele, proactieve instelling en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
 • Je houdt van werken in teamverband, maar kunt ook zelfstandig werken.
 • Je bent bij voorkeur beschikbaar op woensdag tm vrijdag (of een deel daarvan)

Als universiteit streven we naar gelijke kansen voor iedereen, in het besef dat diversiteit vele vormen kent. Wij geloven dat diversiteit in al haar complexiteit van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn altijd op zoek naar talent met diverse achtergronden en ervaringen. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor het creëren van een inclusieve gemeenschap, zodat we diversiteit als meerwaarde kunnen benutten.

We beseffen dat elk individu een unieke set aan vaardigheden, expertise en denkwijze met zich meebrengt. We nodigen dan ook graag iedereen uit die zich herkent in het profiel om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle eisen voldoet.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij de VU draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
 • Een salaris van minimaal € 2.693,00 (Schaal 7) en maximaal € 3.636,00 (Schaal 7) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Management/Office-assistent 2. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Een functie voor minstens 0,5 fte. Je arbeidsovereenkomst duurt in eerste instantie 1 jaar.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
 • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • kinderdagverblijf aanwezig op VU campus
 • gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • goede en voordelige sportfaciliteiten

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Over de afdeling Gezondheidswetenschappen

Bij de afdeling Gezondheidswetenschappen wordt gewerkt aan het verbeteren van de volksgezondheid en het welzijn door middel van geavanceerd onderzoek en onderwijs. We streven naar interdisciplinair onderzoek en onderwijs van uitstekende kwaliteit, resulterend in praktische oplossingen die een positieve impact hebben op individuen, gemeenschappen en onze planeet. We zijn actief betrokken bij burgers en maatschappelijke partners. Via onze onderwijsprogramma's zetten we ons in om de volgende generatie gezondheidswetenschappers op te leiden, die vooruitgang en innovatie stimuleren om de volksgezondheid te bevorderen.

Welkom bij de Faculteit der Bètawetenschappen
Bij de Faculteit der Bètawetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam werken wetenschappers en studenten aan complexe maatschappelijke vraagstukken voor een duurzame en gezonde toekomst. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot ondervoeding en van molecuul tot de maan: we richten ons op de volle breedte van de bètawetenschappen. Ons onderwijs en onderzoek is sterk experimenteel technisch, computationeel en interdisciplinair van aard.

We werken vanuit een waardengedreven, interdisciplinaire benadering aan nieuwe oplossingen. Door onderzoek, door valorisatie, en door het opleiden van maatschappelijk betrokken wereldburgers – die op hun beurt een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan een duurzame, gezonde toekomst.

Kom je werken bij Bètawetenschappen? Dan werk je samen met studenten, promovendi en wetenschappers bij de grootste bètafaculteit van Nederland. Je combineert een vakgerichte focus met een brede blik op de wereld. We zijn trots op ons collegiale werkklimaat dat zich kenmerkt door een gedreven en pragmatische instelling met betrokkenheid bij het grotere geheel. De faculteit telt ruim 11.000 studenten die studeren aan een van de 40 opleidingen. Er werken ruim 1.600 professionals, verdeeld over 10 wetenschappelijke afdelingen.

Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit Amsterdam staat voor waardengedreven onderwijs en onderzoek. Wij zijn vrije denkers met kennis van zaken en een open houding – a broader mind. Met een ondernemende aanpak en aandacht voor diversiteit, zingeving en medemenselijkheid werken wij aan duurzame oplossingen met maatschappelijke impact. Door onze krachten te bundelen, over de grenzen van vakgebieden heen, werken we aan een betere wereld voor mens en planeet. Samen creëren we een veilig en respectvol werk- en studieklimaat, en een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Lees meer over onze gedragscodes.

We zijn gevestigd op één fysieke campus, in het hart van de Amsterdamse Zuidas, met een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Aan de VU werken ruim 5.500 medewerkers en volgen ruim 30.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Diversiteit
Diversiteit is een speerpunt van de VU. De VU wil toegankelijk en ontvankelijk zijn voor diversiteit in vakgebieden, culturen, ideeën, nationaliteiten, overtuigingen, voorkeuren en levensbeschouwingen. Vanuit vertrouwen, respect en interesse leiden verschillen hier tot nieuwe inzichten en innovatie, tot scherpte en helderheid, tot excellentie en een ruimer begrip.

Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening.

We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van de VU-gemeenschap.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Landbouw
 • €2693—€3636 per maand
 • MBO
 • 3901

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Van der Boechorststraat 7, 1081BT, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you