Medewerker programmasupport Biotech Booster

Medewerker programmasupport Biotech Booster

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 15 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan het succes van een van dé impact innovatieprogramma’s in Nederland? Ben jij de professional die een nationaal opererend team de juiste ondersteuning kan bieden bij de uitvoering van het programma als een spin in het web? Zoek je een afwisselende functie waarin je medewerkers en partners van WUR kunt helpen met jouw organisatietalent? Dan is deze functie voor jou!

Jouw baan
De valorisatieafdeling van Wageningen University & Research (WUR) is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Programmasupport voor het Nationale Groeifonds programma Biotech Booster. Dit nationale programma richt zich op het ontwikkelen en vermarkten van biotech innovaties. Het Biotech Booster project biedt mentorschap, financiële ondersteuning en netwerkmogelijkheden om uitvinders met ondernemender ambities te begeleiden van het ideeënstadium naar de ontwikkeling van een investeerbaar voorstel of innovatieve ideeën samen met bedrijven daadwerkelijk tot toepassing te laten komen.

In Biotech Booster is WUR verantwoordelijk voor het managen van de activiteiten binnen het Thematische Cluster (TC) Agro & Food. Als Medewerker Programmasupport ben jij de rechterhand van de TC-manager. Je helpt bij het regelen van praktische zaken zoals:
 • het voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten;
 • het voorbereiden en indienen van de projectenvoorstellen bij DUS-i, de subsidie uitvoerder van dit programma);
 • het bijhouden van de voortgang van de verschillende projecten samen met de verschillende Business Developers van andere universiteiten en Impact Developers van Hbo-instellingen;
 • Actieve deelname aan diverse werkoverleggen en het optimaliseren van processen;
 • Je werkt hierbij actief samen met de office manager van de afdeling.

Biotech Booster is recent gestart en voortdurend in ontwikkeling. In deze functie is het daarom belangrijk dat je goed kunt omgaan met onverwachte situaties en veranderingen. Je vindt het leuk om aan de wieg te staan van een landelijk initiatief en dit mede vorm te geven. Dit is een ideale (master) startersfunctie waar je het beste van Biotech in Nederland ziet en je de kans krijgt daar een compleet netwerk in op te bouwen.

Hier ga je werken
Het TC Agro & Food team is een nationaal team en werkt zowel op locatie als digitaal. Er staat een bureau voor je klaar in Wageningen van waaruit de TC-manager en twee TC-medewerkers werken. Omdat Biotech Booster een nationaal programma is, zul je af en toe reizen voor bijeenkomsten en regelmatig werken vanuit Utrecht. In Wageningen kom je te werken in het team Knowledge Transfer binnen de afdeling Value Creation. Dit team bestaat uit 10 innovatie-experts met verschillende achtergronden. Je legt functioneel verantwoording af aan de TC-manager. De TC-manager is je eerste aanspreekpunt voor dagelijkse operationele zaken. Hiërarchisch val je, net zoals je directe collega’s, onder de verantwoordelijkheid van de teammanager Knowledge Transfer.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met projectondersteuning;
 • Je kunt werken met Microsoft Office en digitale tools zoals Microsoft Teams;
 • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend. De voertaal in het team is Engels.
 • Je bent bereid te werken in Utrecht;

Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en verantwoordelijk. Je bent nauwkeurig, werkt volgens procedures en ziet details die anderen missen. Plannen en organiseren gaan je goed af want je onderscheidt hoofd- en bijzaken, denkt zorgvuldig vooruit en creëert randvoorwaarden voor efficiënt werk. Samenwerken is jouw kracht; je deelt informatie en ervaringen, biedt hulp waar nodig en past je aan voor gezamenlijke resultaten. Je bent klantgericht, dienstverlenend en proactief, met uitstekende communicatievaardigheden. Daarnaast heb je affiniteit met innovatie en ondernemerschap. Als teamlid heb je een hands-on mentaliteit, schakel je makkelijk tussen taken en behoud je natuurlijk overzicht. Met sterke organisatorische en digitale vaardigheden neem je graag verantwoordelijkheid.

Je ziet dat er voldoende uitdagingen voor jou liggen. Deze uitdagingen kunnen ook als ontwikkelmogelijkheden gezien worden. Mocht jij dus nog niet het track-record hebben dat in de vacature wordt gevraagd, maar wél solide werkervaring hebben, dan willen we jou ook graag uitnodigen om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, extra vakantie / compensatie uren op te bouwen;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende pensioenregeling via het ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.618 tot maximaal € 3.298 bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 6). Het is een aanstelling tussen de 24 en 32 uur per week. Dit betreft een functie voor langere tijd. In eerste instantie bieden wij een jaar contract. Wij hebben de intentie om bij goed functioneren de arbeidsovereenkomst om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 19e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.500 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Landbouw
 • max. 32 uur per week
 • €2618—€3298 per maand
 • HBO
 • P1467051-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you