Management Assistent Academic Affairs

Management Assistent Academic Affairs

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 9 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij als Management/Office-Assistent in een onderwijsomgeving secretariële en administratieve werkzaamheden uitvoeren voor een afdeling die bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van studenten? Werk je graag samen in een team van management assistenten? Creëer en behoud je het overzicht, ook als er veel op je af komt? Dan ben jij nodig als managementassistent bij team Support van Academic Affairs!

Als management assistent bij team Support van de divisie Academic Affairs ondersteun je op proactieve wijze de afdeling Student Affairs, zodat het afdelingshoofd en de teamleiders hun werk zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Door jouw betrokkenheid zie je kansen om hen zaken uit handen te nemen of om processen efficiënter in te richten.

Je bent onderdeel van het team Support, waarin je als team van management assistenten samenwerkt aan het verder ontwikkelen van de dienstverlening. Zo heb je altijd iemand om mee te overleggen en sta je er niet alleen voor. Jouw werkzaamheden bestaan uit diverse secretariële en administratieve werkzaamheden, zoals agendabeheer, prioritering en afhandeling van post en mailverkeer, het voorbereiden van vergaderingen en/of grote evenementen, etc. Dit zijn tegelijkertijd de werkzaamheden die de collega’s van team Support van elkaar kunnen overnemen wanneer nodig.

Vanuit deze functie ondersteun je de afdeling Student Affairs. Met jouw werkzaamheden sta je dichtbij de studenten en studentenorganisaties, waardoor je bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van studenten. Zo ben je medeverantwoordelijk voor de cursusadministratie van Student Support en denk je mee over verschillende procesverbeteringen. Je ondersteunt projectleiders bij de uitvoering van projecten, waardoor je betrokken bent bij thema’s als studentenwelzijn, diversiteit & inclusie en internationalisering. Op deze manier draag jij bij aan een goede, veilige en inclusieve (studie)omgeving voor studenten.

Ook ben je secretaris van het managementteam Education & Student Affairs (MESA): een universiteitsbreed overlegplatform dat streeft naar een optimale onderwijsondersteuning zodat studenten, docenten en onderwijsondersteuners het beste uit zichzelf kunnen halen en in goed partnerschap kunnen samenwerken. Jij zorgt ervoor dat de overleggen soepel verlopen. Dat houdt in dat je bij overleggen, naast het opstellen van de agenda, notulen en actielijst, de planning bewaakt en de voorzitter ondersteunt. Je organiseert de bijeenkomsten en legt verbinding met andere gremia, waarvoor je ook de communicatieve taken op je neemt.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Aantoonbare werkervaring als management assistent, bij voorkeur aangevuld met een opleiding tot management assistent.
 • Je kunt goed overweg met de MS-office applicaties en je kunt verschillende nieuwe systemen snel eigen maken.
 • Je bent proactief, service-gericht, stressbestendig, organisatiesensitief, zorgvuldig en integer.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling), zowel in het Nederlands als het Engels (minimaal niveau C1).
 • Je houdt van variatie in werkzaamheden en het flexibel werken voor verschillende afdelingen/personen.
 • Je werkt graag samen, maar je kunt ook op eigen kracht resultaten boeken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 7 of 8 is afhankelijk van werkervaring en daarmee het takenpakket dat je gaat uitvoeren. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Als management assistent werk je binnen het team Support van de divisie Academic Affairs. Dit team bestaat uit zeven Management/Office-Assistenten, de secretaris van de divisie en een teamleider.

De divisie Academic Affairs is één van de zes divisies van Radboud Services. De divisie Academic Affairs neemt het voortouw bij de ontwikkeling en uitvoering van (strategisch) beleid ten aanzien van onderwijs, onderzoek, impact, studenten en duurzaamheid met als doel een bijdrage te leveren aan de realisatie van de missie van de universiteit.

De afdeling Student Affairs (SA) zorgt voor de ondersteuning van studenten en studentenorganisaties in de breedte. De afdeling geeft invulling aan de academische en maatschappelijke ontwikkeling, studiesucces, persoonlijke ontplooiing en het welzijn van studenten. SA is verantwoordelijk voor het algemeen studentenbeleid, waaronder beleid voor begeleiding, internationale mobiliteit, (financiële) ondersteuning van studenten en studentenhuisvesting. Daarnaast verzorgt de afdeling faciliteiten, voorzieningen en evenementen voor studenten en draagt ze bij aan een inclusieve campus waar studenten van diverse achtergronden zich veilig en welkom voelen.

Specificaties

 • Management
 • MBO
 • 69.010.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you