Management Director DCC

Management Director DCC

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 10 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij een hart voor wetenschappelijk onderzoek en de droom om excellente onderzoekers te ondersteunen? Ben je gefascineerd door de neurowetenschappen, de cognitiewetenschappen en/of door kunstmatige intelligentie? Zoek je een uitdagende rol waarbij je een vooraanstaand onderzoeksinstituut binnen een interdisciplinaire omgeving vormgeeft en ondersteunt, met teamleden van diverse nationaliteiten? Krijg jij energie door te werken in een complexe en dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Management Director (MD) geef je, samen met de onderzoeksdirecteur, leiding aan het Donders Centre for Cognition (DCC). Je bent lid van het directoraat van DCC en draagt bij aan strategische besluitvorming. Jouw verantwoordelijkheden binnen DCC omvatten de algemene bedrijfsvoering van het instituut, met een focus op financiën, HR, projectmanagement en facilitaire zaken. Je leidt de bestuurlijke beleidsvorming op het gebied van bedrijfsvoering en zorgt voor een efficiënte organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begroting, rapportages en verantwoordingsverslagen. Je implementeert HR-beleid en neemt deel aan diverse overlegorganen. Je bereidt samen met de onderzoeksdirecteur de bestuursvergaderingen van DCC voor en geeft functioneel leiding aan het secretariaat van DCC. Je onderhoudt contacten met relevante stakeholders binnen en buiten de campus. Je stimuleert diversiteit in een transparante, open en collaboratieve omgeving voor onderzoek bijvoorbeeld door middel van 'open science' en 'team science' en stimuleert een sociaal veilige werkomgeving.

Samen met collega management directors ben je betrokken bij de besluitvorming binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen (FSW) en binnen het Donders Instituut (DI), evenals elders binnen de Radboud Universiteit (RU). Je maakt deel uit van het team management directors binnen de faculteit en het DI en neemt hierin een actieve rol. Je zorgt daarbij voor synergie in besluitvorming, beleidsontwikkeling en de implementatie daarvan.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt academisch werk- en denkniveau; een PhD is niet noodzakelijk maar wel een plus.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en ervaring met bedrijfseconomische vraagstukken.
 • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en ervaring met het managen van een dynamische complexe organisatie.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met het werkveld, blijkend uit opleiding en ervaring binnen de sociale wetenschappen, de neurowetenschappen en/of kunstmatige intelligentie.
 • Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring. Je handelt naar de RU-leiderschapsvisie 'Moed, Verbinding en Openheid', en je bent in staat op flexibele en verbindende wijze leiding te geven aan mensen met verschillende taken en opleidingsniveaus.
 • Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en combineert dat met een warme en verbindende persoonlijkheid.
 • Je begrijpt wat er nodig is om support te organiseren voor een excellente onderzoeksomgeving.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 12 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Het Donders Centre for Cognition (DCC) is een van de drie onderzoeksinstituten binnen de Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) aan de Radboud Universiteit en richt zich op excellent fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van cognitie, neurowetenschappen en kunstmatige intelligentie. De missie van DCC om natuurlijk en kunstmatige cognitie beter te begrijpen wordt uitgevoerd met experimentele benaderingen (in labs waarin gedrag en hersenactiviteit worden gemeten met state-of-the-art technieken) en met computationele benaderingen (bijvoorbeeld door gebruik van de nationale supercomputer Snellius). Het instituut bestaat uit zeven afdelingen, elk met diverse onderzoeksgroepen en omhelst 225 medewerkers en 64 extern gefinancierde onderzoeksprojecten. DCC wordt ondersteund door verschillende afdelingen binnen FSW, waaronder HR en financiën.

Als partnerinstituut van het DI, speelt DCC een belangrijke rol in het interdisciplinaire onderzoek naar menselijke cognitie en gedrag, met als doel bij te dragen aan gezondheid, onderwijs en technologie. Binnen het interdisciplinaire DI komt neurowetenschappelijk onderzoek uit verschillende disciplines op de campus bij elkaar. Het DI verenigt ongeveer 1100 medewerkers van de Radboud Universiteit, het Radboudumc en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek. In de afgelopen vijftien jaar is het DI uitgegroeid tot een vooraanstaand onderzoeksinstituut dat zich toelegt op het begrijpen van menselijke cognitie en gedrag in gezondheid en ziekte. Honderden internationale onderzoekers streven naar de vooruitgang van de hersen-, cognitieve en gedragswetenschappen, met als doel het verbeteren van gezondheid, onderwijs en technologie.

Specificaties

 • Management
 • Universitair
 • 24.025.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you