Managementassistent Stafsecretariaat

Managementassistent Stafsecretariaat

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 8 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij een talent voor organiseren en hou je van een uitdagende omgeving waar steeds nieuwe zaken op je pad komen? Hou jij ervan om alles tot in de puntjes te regelen zodat collega’s zich optimaal op hun werk kunnen focussen? Wil je graag werken in een omgeving waar je met een hecht team van collega’s de boel draaiende houdt? Dan zijn we op zoek naar jou als managementassistent voor de Faculteit der Letteren.

Als managementassistent bied je ondersteuning aan de medewerkers van verschillende opleidingen van de Faculteit der Letteren. Je werkzaamheden voor de opleidingen en docenten liggen op allerlei gebieden, van het organiseren en verslagleggen van vergaderingen en bijeenkomsten tot het ondersteunen bij congressen. Je regelt alle praktische zaken voor nieuwe medewerkers, je verwerkt ziek – en betermeldingen en je verzorgt de ondersteuning van je collega’s van Bureau Onderwijs en Studentzaken. Daarnaast bemens je, samen met drie collega’s, de frontoffice van het Stafsecretariaat. Daar zorg je onder andere voor het bestellen en de uitgifte van materialen, het reserveren van vergaderruimtes en het beantwoorden van vragen van medewerkers.

Je maakt deel uit van een team van vier managementassistentes van de Faculteit der Letteren. De opleidingen waar je in eerste instantie voor zult werken zijn de Bachelor Grieks & Latijn, de Master Oudheidstudies, de Bachelor Nederlands, en de Bachelor Romaanse Talen (Frans en Spaans). Je neemt deel aan bijeenkomsten, workshops en lezingen van het RU Assistant Network. Daar kom je in contact met collega managementassistenten van de Radboud Universiteit. Een mooie plek om je netwerk te vergroten en ervaringen te delen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je bent een enthousiaste en daadkrachtige professional met een afgeronde secretaresseopleiding, bij voorkeur Schoevers.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels.
 • Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur als managementassistent binnen een onderwijs en/of onderzoeksinstituut of andere (complexe) organisatie.
 • Je hebt gedegen kennis van de MS Office-programma's, zoals Outlook, Excel, Word en Teams.
 • Je bent in staat je nieuwe software systemen snel eigen te maken.
 • Je kunt goed overzicht houden, bent nauwkeurig en stress bestendig.
 • Je bent flexibel, hebt een proactieve werkhouding en staat open voor vernieuwingen.
 • Je werkt op een prettige en stimulerende wijze samen binnen een team.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 7 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Je maakt deel uit van een team van vier Managementassistentes van de Faculteit der Letteren. Het Stafsecretariaat is onderdeel van het Bureau Onderwijs en Studentenzaken Letteren. Dat omvat verder het Studenten Informatiepunt Letteren (onderwijs- en studentenadministratie en studentenbalie), OSIRIS-beheer, het TIP, International Office, Career Service en Alumni Office, de studieadviseurs, de secretarissen van de examencommissie en de toelatingscommissie. Je rapporteert aan de teamleider van het STIP en het stafsecretariaat.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • MBO
 • 23.015.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you