Physician Assistant Klinische Genetica

Physician Assistant Klinische Genetica

Geplaatst Deadline Locatie
25 mrt 8 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van de sectie Klinische Genetica waarbinnen je deelneemt aan de klinisch genetische patiëntenzorg. Als physician assistant oncogenetica geef je erfelijkheidsvoorlichting en vraag je genetische diagnostiek aan naar erfelijke tumorsyndromen. Ben jij de verantwoordelijke physician assistant die wij zoeken? We maken graag kennis met je!

De patiëntenpopulatie bestaat uit patiënten met een oncologische voorgeschiedenis en gezonde familieleden bij wie kanker in de familie is voorgekomen of bij wie een erfelijk tumorsyndroom in de familie is vastgesteld. Naast begeleiding van de adviesvrager tijdens het erfelijkheidsonderzoek, coördineer je het DNA-onderzoek, bespreek je de resultaten en draag je zorg voor opstarten van surveillance.

Je helpt patiënten bij wie een erfelijke aanleg voor kanker is vastgesteld bij het informeren van familieleden. Daarnaast neem je deel aan afdelingsbrede bijeenkomsten en multidisciplinaire oncologiebesprekingen. Naast de directe patiëntenzorg draag je actief bij aan overstijgende taken zoals kwaliteitsverbetering, organisatie van zorg, onderzoek of onderwijs.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een BIG geregistreerd physician assistant of verpleegkundig specialist (of zit in de laatste fase van de opleiding daartoe). Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om goed samen te werken. Daarnaast ben je initiatiefrijk en heb je goede organisatorische vaardigheden.

Ervaring met oncologische en/of klinisch genetische zorg is een pré maar niet noodzakelijk. We bieden de mogelijkheid om de benodigde vaardigheden die specifiek zijn voor deze functie binnen de klinisch genetische patiëntenzorg op de werkplek aan te leren. Je bent bereid je te scholen en te blijven ontwikkelen in het snel ontwikkelende veld van de Klinische Genetica.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar, met uitzicht op verlenging.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris in schaal 10M tussen de € 3.774 en € 5.789 (fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo krijg je 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum én hebben we een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. Maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
 • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Genetica kent een organisatiestructuur waarbinnen drie secties vallen:
 • Sectie Klinische Genetica (poliklinische zorg).
 • Sectie Genoomdiagnostiek (genetische laboratorium diagnostiek).
 • Sectie Genoom Research (wetenschappelijk onderzoek).

Er is een nauwe samenwerking tussen de drie secties en dit resulteert in een toonaangevende afdeling met een constante drive tot innovatie en verbetering van de diagnostiek en genetische zorg.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Verpleging en verzorging
 • Gezondheid
 • 32—36 uur per week
 • €3774—€5789 per maand
 • Universitair
 • 191843-P1475481-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you