Management-/ Office Assistent voor 16-24 uur per week (tijdelijke vervanging)

Management-/ Office Assistent voor 16-24 uur per week (tijdelijke vervanging)

Geplaatst Deadline Locatie
25 mrt 22 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind je het leuk om mensen te ondersteunen, evenementen te organiseren en de zaken op orde te laten verlopen? Houd je van de dynamiek van een internationale werkomgeving en heb je affiniteit met onderwijs en onderzoek? Dan zul jij het vast naar je zin hebben als management assistent bij onze levendige afdeling BioMechanical Engineering (BMechE).

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste (parttime) management assistent voor een periode van 6 maanden (met mogelijke verlenging). In verband met ziekte zoeken we tijdelijke ondersteuning voor 16-24 uur per week. Als management assistent ben je onderdeel van een support team van drie collega’s. Samen met je collega’s speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de diverse onderzoeksteams binnen BMechE en zorg je ervoor dat de dagelijkse activiteiten soepel verlopen. Er is veel te doen en geen dag is bij ons hetzelfde. Het takenpakket is afwisselend en dus heb je alle kans om jouw veelzijdigheid in te zetten en verder te ontwikkelen.

Je krijgt een zelfstandige functie in teamverband, met als belangrijkste werkzaamheden:

  • Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers, studenten, gasten en externen;
  • Je helpt binnenkomende wetenschappers uit verschillende landen zich snel in Delft thuis te laten voelen. Dit doe je door juiste informatievoorziening (mondeling en schriftelijk in het Nederlands en Engels).
  • Je behandelt telefoongesprekken, correspondentie/e-mails, reisaanvragen en ontvangt bezoekers.
  • Je beheert de agenda's van het management, organiseert werkbesprekingen en maakt notulen.
  • Je ondersteunt bij belangrijke evenementen en activiteiten van de afdeling, zoals seminars, workshops en diverse netwerkbijeenkomsten;
  • Je bent (mede) verantwoordelijk voor administratieve bedrijfsprocessen, onder andere op het gebied van personele zaken (aanstellingen en mutaties), financieel-administratieve zaken en alles wat voor het succesvol samenwerken in een groep van belang is.
  • Je deelt kennis tussen collega's over actualisatie van processen waarbij je streeft naar constante verbetering in kwaliteit en doorlooptijd daarvan.

De taakverdeling en -prioritering gebeurt in onderling overleg met je collega's. Na afstemming voer je zelfstandig taken uit, toont initiatief bij werkzaamheden die op je pad komen en bewaak je daarin acties/deadlines voor de voortgang. Dit is een rol waarin je uitstekend je capaciteiten en vaardigheden kunt laten zien en van toegevoegde waarde bent voor het onderwijs en onderzoek in de Faculteit.

Je komt te werken op de afdeling BioMechanical Engineering (BMechE) een van de afdelingen van de faculteit Mechanical Engineering (ME). BMechE coördineert Onderwijs- & Onderzoeksactiviteiten binnen Werktuigbouwkunde en Medische instellingen en werkt daarvoor in- en extern samen met diverse organisaties. BMechE bestrijkt gebieden zoals biomaterialen en medische instrumenten.

Het TU Delft secretaressenetwerk organiseert regelmatig leerzame en leuke activiteiten, waardoor je op een eenvoudige manier wegwijs raakt binnen de TU Delft.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Zie jij jezelf deze rol met plezier en goed invullen? Dan herkennen we in jou de volgende competenties:

  • Je hebt minimaal MBO (+) werk- en denkniveau;
  • Je bent pro-actief en hebt een flexibele instelling;
  • Je hebt organisatie- en improvisatietalent;
  • Je bent communicatief vaardig zowel in het Nederlands als in het Engels (schriftelijk en mondeling);
  • Je bent zorgvuldig en integer, kunt goed omgaan met mensen en vertrouwelijke informatie;
  • Je bent nieuwsgierig, onderzoekend en hebt het vermogen om digitale/automatiseringsprocessen zelfstandig te verkennen en te gebruiken;
  • Als professional weet je respectvol inhoudelijke feedback te geven, te ontvangen en te benutten.
  • ‘Last but not least’ schakel je snel van de ene naar de andere taak en gedijt goed bij die afwisseling in je werk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

  • Contractduur: een tijdelijk contract, vanaf medio mei 2024 voor een periode van ongeveer 6 maanden (ter vervanging van ziekte). Na afloop van deze periode zal worden besloten of het contract wordt verlengd.
  • Functie-omvang: 16-24 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op 7 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.693,00 en een maximum van € 3.636,00 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Mechanical Engineering

Van chip tot schip. Van machine tot mens. Van idee naar oplossing. Vanuit de wil om de omgeving te begrijpen en te achterhalen welke mechanismen daaraan ten grondslag liggen, richten onderzoek en onderwijs zich op fundamenteel begrip, ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en (mechanische) systemen.

De faculteit ME is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en high-tech lab-faciliteiten. Omdat we zo groot en veelzijdig zijn, kunnen we unieke dwarsverbanden leggen en vakgebieden combineren. Dit vindt zijn weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De kennis en inzichten die we opdoen, vertalen we in oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, bijdragen aan een duurzame samenleving en aan de ontwikkeling van welvaart en welzijn. Dat is wat ons verbindt in grensverleggend onderzoek, inspirerend onderwijs en (inter)nationale samenwerking.

Klik hier om naar de website van faculteit Mechanical Engineering te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 16—24 uur per week
  • €2693—€3636 per maand
  • MBO+
  • TUD05185

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you