Systeembeheerder Micro-elektronica

Systeembeheerder Micro-elektronica

Geplaatst Deadline Locatie
25 mrt 26 mei Delft
Sluit je als systeembeheerder aan bij het team van Micro-elektronica van de TU Delft en draag bij aan het soepel laten functioneren van de computersystemen die cruciaal zijn voor ons onderzoek. Als Linux-liefhebber is dit dé kans voor jou!

Functieomschrijving

Wat als je erbij had kunnen zijn bij de start van het internet? Of getuige was geweest van de geboorte van deep learning? Bij de afdeling Micro-elektronica van de TU Delft staan we aan de basis van de nieuwste ontwikkelingen.


In de rol van systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de computersystemen die ons onderzoek aandrijven. Je werkt nauw samen met onderzoekers, voorziet hen van advies en ondersteunt bij hun reken- en ontwerpwerkzaamheden. Met jouw expertise zorg je ervoor dat onze computersystemen optimaal functioneren.


Deze functie biedt je een unieke kans om intensief samen te werken met diverse onderzoeksgroepen binnen onze afdeling en de centrale IT-teams die zich bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen in bestaande en opkomende technologieën.


Gedurende de eerste maanden maak je kennis met het ecosysteem van de Linuxgebaseerde computers van onze afdeling, waarbij je leert hoe je deze inricht en onderhoudt. Je verdiept je in het gebruik van de machines door onze onderzoekers, inclusief de software voor IC-ontwerp en deep learning. Naarmate je expertise groeit, krijg je een zelfstandige rol binnen een groot team van technici met diverse specialisaties.


Ben jij geïnteresseerd in het ontwikkelen van jouw IT-vaardigheden? Omring je je graag met getalenteerde onderzoekers in een dynamische onderzoek omgeving? Solliciteer nu en maak deel uit van de toekomst!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde BSc of Msc opleiding Elektrotechniek, Informatica of gerelateerde opleiding.
  • Je hebt een passie voor het oplossen van technische problemen op het gebied van computer hardware, software en netwerken.
  • Je hebt ervaring met NFS, Firewalls, Accountmanagement, Bash/C Shell, Virtualisation, Python en C.
  • Het werken met command-line tools als ssh, vim, find, awk en grep is voor jou bekend terrein.
  • Je hebt plezier in het continu ontwikkelen en verbeteren van je vaardigheden om onze IT-systemen en
  • infrastructuur voortdurend te optimaliseren.
  • Je beheerst de Engelse taal goed op minimaal niveau B2.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 of 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.226,00 en een maximum van € 5.929,00 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek met de mogelijkheid om in overleg een deel thuis te werken.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

De faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) verenigt drie wetenschappelijke disciplines. Samen versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we allemaal in ons dagelijks leven gebruiken. Technologie zoals het elektriciteitsnet, dat duurzaam en toekomstbestendig wordt gemaakt door onze faculteit. Tegelijkertijd ontwikkelen wij de chips en sensoren van de toekomst en leggen wij de basis voor de softwaretechnologieën die op deze nieuwe generatie apparatuur gaan draaien – waaronder natuurlijk AI. Ondertussen verleggen wij de grenzen van de toegepaste wiskunde, bijvoorbeeld door ziekteprocessen in kaart te brengen met informatie over individuele cellen en door met wiskunde gigantische aswolken na een vulkaanuitbarsting te simuleren. Met andere woorden: op de faculteit is volop ruimte voor baanbrekend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende laboratoria en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren meer dan 1000 medewerkers en 4000 studenten in deze innovatieve omgeving.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

Additionele informatie

We bieden een jaarcontract voor 38 uur per week (1 fte) met een proefperiode van 2 maanden, die we hopen om te zetten in een vast contract.


Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Sandra Ransdorp, afdelingsmanager, a.m.ransdorp@tudelft.nl.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • HBO+
  • TUD04820

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Ben jij onze nieuwe systeembeheerder elektrotechniek? Upload dan vóór 27 mei 2024 je motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Ben jij onze nieuwe systeembeheerder elektrotechniek? Upload dan vóór 27 mei 2024 je motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 26 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).