Senior onderzoeker Ouderen

Senior onderzoeker Ouderen

Geplaatst Deadline Locatie
25 mrt 21 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het programma Ouderen zijn we op zoek naar een senior onderzoeker. Wil jij net als wij bijdragen aan de kwaliteit van leven van (kwetsbare) ouderen en hun omgeving? Kom dan ons team met gedreven praktijkgerichte onderzoekers en ontwikkelaars versterken!

Functieomschrijving

Hoeveel impact wil jij maken?

Werken bij het Trimbos-instituut betekent impactvol werk doen met meerwaarde voor de maatschappij. We houden ons bezig met het behouden en bevorderen van kwaliteit van leven van ouderen, waarbij we met name aandacht hebben voor dementie, psychiatrische problematiek bij ouderen en mentaal gezond ouder worden. We dragen hiermee bij aan een maatschappij waarin ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en participeren en zorg en ondersteuning passend is.

Dit doen we o.a. door het uitvoeren en publiceren van toegepast wetenschappelijk onderzoek en monitoring, het ontwikkelen en implementeren van evidence-based interventies en praktijkproducten, het opstellen van beleidsadviezen en het verzorgen van trainingen voor zorgprofessionals. Ook coördineren we het Nederlands Kenniscentrum Ouderenpsychiatrie, waar gezamenlijk in een netwerk kennis gedeeld en ontwikkeld wordt voor professionals die werkzaam zijn voor ouderen met mentale gezondheidsklachten in de VVT en ggz. Onze activiteiten voeren we zo veel mogelijk uit in samenwerking met praktijk- en andere onderzoeksorganisaties. Opdrachtgevers van het programma zijn organisaties actief binnen het sociaal domein, de wijkverpleging, langdurige zorg, geestelijke gezondheidszorg en landelijk beleid. We zijn trots op onze bijdrage aan het Nederlandse ouderenbeleid!

Waar kom je te werken?

De cultuur binnen Trimbos wordt ervaren als professioneel, informeel, open en warm. Medewerkers voelen vrijheid en regelruimte. Ideeën en eigen inbreng worden zeer gewaardeerd. Zo kan er meegedacht worden over verschillende onderwerpen binnen de organisatie.

Het team waarin je komt te werken is enthousiast en gezellig. Binnen ons programma werken 12 collega’s. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: de drive om te zorgen voor impact.

Dit doe jij als senior projectmedewerker

  • Je acquireert zelfstandig onderzoeks-, implementatie- en/of ontwikkelprojecten op het terrein van mentale gezondheid van ouderen.
  • Je draagt zorg voor accuraat projectmanagement, onder andere door goede projectplanning, accurate bewaking van de projectfinanciën en tijdige en juiste verslaglegging richting opdrachtgevers.
  • Je onderhoudt en bouwt aan je relatienetwerken, zoals partners uit de ggz, VVT en het sociaal domein, maar ook financiers en beleidsmakers.
  • Je werkt actief mee aan de strategie en visie van het programma en bent op de hoogte van actuele landelijke ontwikkelingen.
  • Je begeleidt junior en medior collega’s en stagiaires in hun ontwikkeling m.b.t. onderzoeks- en projectvaardigheden.

Specificaties

Trimbos

Functie-eisen

Dit is jouw kracht

Je bent proactief, ondernemend en zelfstandig Je vindt het leuk om met collega’s samen aan projecten te werken.

Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur psychologie, geneeskunde, gezondheidswetenschappen of sociale wetenschappen.  Je bent gepromoveerd en hebt daarnaast minimaal vijf jaar relevante werkervaring met het opzetten, uitvoeren, analyseren, rapporteren en publiceren van kwalitatief en/of kwantitatief onderzoek op het gebied van ouderen. Ook heb je aantoonbare affiniteit en ervaring met projectleiding en het succesvol schrijven van subsidievoorstellen en het verkrijgen van financiering. Je bent bekend met de verschillende methoden van data-analyse en hebt kennis van R, SPSS of andere relevante analysesoftware. Daarnaast heb je sterke affiniteit met de doelgroep ouderen en kennis over de Nederlandse ouderenzorg en het sociaal domein. Bij voorkeur breng je inhoudelijke en beleidsmatige kennis van de ggz mee.

Je beschikt over uitstekende sociale, organisatorische en communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken met mensen uit diverse disciplines. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden, met uitzicht op verlenging.

Wij bieden jou

  • Een interessante, veelzijdige en flexibele werkomgeving;
  • Ruimte voor initiatief en ontwikkelmogelijkheden, zowel op het persoonlijke als op het professionele vlak;
  • Een marktconform salaris tussen de € 4.785,- en € 6.264,- (afhankelijk van het aantal jaren relevante werkervaring) op basis van 36 uur (FWG-65);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden overeenstemmend met de CAO-GGZ. Denk aaneen eindejaarsuitkering van 8,33%, reiskostenvergoeding en opname in het pensioenfonds PFZW;
  • Een laptop, thuiswerkmogelijkheden (inclusief thuiswerkvergoeding) en faciliteiten voor je thuiswerkplek;
  • Een goede werkbalans vinden we belangrijk, daar bieden we een vitaliteitsprogramma voor;
  • Een op maat gemaakt inwerkprogramma met een ‘buddy’.

De aanstelling (in overleg, 24 - 36 u/wk) is in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op verlenging.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • 24—36 uur per week
  • €4785—€6264 per maand
  • Gepromoveerd
  • SP TRIMBOS 20240325

Locatie

Da Costakade 45, 3521 VS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you