Projectadministrateur

Projectadministrateur

Geplaatst Deadline Locatie
25 mrt 7 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat de projecten bij onze faculteit goed worden geadministreerd en beheerd? Ben jij een nauwkeurige en enthousiaste teamplayer? Heb jij een positieve en klantgerichte instelling? Wil je graag werken in een leuk team in een leuke afdeling waar plezier in het werk voorop staat? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Als projectadministrateur zorg je voor het inrichten van de projectenmodule binnen het huidige ERP systeem Oracle. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit het onderhouden van digitale projectdossiers en het organiseren en uitvoeren van alle financieel administratieve taken met betrekking tot de projectenportefeuille binnen de Faculteit der Letten. Je bereidt eventuele subsidieverantwoordingen en controledossiers voor de externe accountant voor. Je verstrekt informatie aan projectleiders en beantwoordt eventuele vragen. Als er problemen zijn verwachten we van jou dat je het initiatief neemt en komt tot een oplossing, al dan niet in samenspraak met je collega’s.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 opleiding op het gebied financiën (bijvoorbeeld de opleiding Business Administration & Control Specialist).
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Je hebt een open, klantgerichte en positieve instelling.
 • Je hebt kennis van geautomatiseerde financiële (ERP) systemen (Oracle financials is een pre), Excel en Word.
 • Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel, initiatiefrijk, zelfstandig, accuraat en stressbestendig

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

De afdeling Finance & Control van de Faculteit der Letteren biedt beleids-en beheersmatige ondersteuning op bedrijfseconomisch en financieel administratief gebied aan projectleiders, leidinggevenden van organisatieonderdelen, onderwijs- of onderzoeksdirecteuren en het faculteitsbestuur. De afdeling ondersteunt de bedrijfsvoering door het beschikbaar stellen van actuele managementinformatie, het signaleren van belangrijke ontwikkelingen, het doorberekenen van verschillende scenario's en het geven van adviezen. Daarnaast worden kaders en richtlijnen voor de administratieve organisatie opgesteld en worden de financieel administratieve processen bewaakt. De afdeling bestaat uit 9 medewerkers.

Specificaties

 • Financiën
 • MBO
 • 23.016.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you