Programmamanager PLCRC (prospectief landelijk CRC cohort)

Programmamanager PLCRC (prospectief landelijk CRC cohort)

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 15 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als gezicht van PLCRC, leid je een landelijk cohort voor darmkankeronderzoek met 20.000 deelnemers. Je waarborgt wettelijke naleving, bevordert innovatie, en faciliteert communicatie en samenwerking tussen stakeholders.

Functieomschrijving

Je wordt hèt gezicht van PLCRC, het Prospectief Landelijk CRC cohort, een innovatief landelijk cohort naar darmkanker. Het cohort bestaat inmiddels al elf jaar en heeft bijna 20.000 deelnemers. Je zorgt dat het cohort voldoet aan alle wetgeving, maar blijft ook innoveren en inspelen op alle nieuwe vragen en mogelijkheden. Je bent in contact met stakeholders in het hele land, zoals onderzoekers, patiënten en specialisten. Je snapt dat samenwerken de sleutel is tot vooruitgang en stelt de patiënt hierin altijd centraal. Daarnaast geef je presentaties, schrijf je subsidievoorstellen en weet je mensen te inspireren. Je zorgt verder voor de communicatie, stemt af met de projectleider PLCRC en faciliteert het PLCRC team.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je hebt academisch werk- en denkniveau, hebt een (bio)medische opleiding afgerond en bent bekend binnen de oncologie.
  • Je bent extern georiënteerd en een verbinder.
  • Je hebt ervaring met (klinisch) wetenschappelijk onderzoek en het schrijven van subsidieaanvragen.
  • Je hebt leidinggevende ervaring en kunt strategisch denken en operationeel handelen.
  • Je bent een innovator die projecten tot een goed einde kan brengen, bent slagvaardig en niet bang om keuzes te maken.
  • Je hebt een groot analytisch denkvermogen en vindt het een uitdaging om kennis en kunde elders op te halen en door te vertalen naar eigen projecten.
  • Je bent mondeling en schriftelijk vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring op het gebied van darmkanker is een pre, evenals werkervaring binnen of in samenwerking met de farmaceutische industrie.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 6.986,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

De Dutch Colorectal Cancer Group is de verrichter van PLCRC. Deze stichting heeft als doelstelling om de behandeling van patiënten met darmkanker te verbeteren door het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Het centrale studieteam van PLCRC is aangesteld binnen de divisie Beeld & Oncologie van het UMC Utrecht.

Het PLCRC studieteam bestaat momenteel uit een projectleider, een secretaresse en meerdere research medewerkers. Je werkt nauw samen met de hoofdonderzoeker van PLCRC, multidisciplinaire teams binnen en buiten het UMC Utrecht, met onderzoekers in binnen- en buitenland en met andere initiatieven rondom cohorten, zoals het groeifonds project Oncode Accelerator.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • max. €6986 per maand
  • Universitair
  • 2024-4583

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you