Medewerker P&O - KNAW Humanities Cluster - Amsterdam

Medewerker P&O - KNAW Humanities Cluster - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 7 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil je werken in een internationale en wetenschappelijke werkomgeving in hartje Amsterdam Centrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de uitbreiding van ons team zoeken we een nieuwe collega voor 22,8-30,4 uur per week.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen het team Personeel & Organisatie van het Bedrijfsbureau. Het team bestaat nu nog uit twee P&O adviseurs, twee P&O medewerkers, een administratief medewerker en een afdelingshoofd. Het zwaartepunt ligt voor jou op werving en selectie en het instroomproces. Voor werving en selectie wordt gebruik gemaakt van SuccessFactors (applicant tracking system). Je houdt je daarnaast bezig met de door- en uitstroom van medewerkers, zoals contracten opstellen en verbeteren van HR-processen. Je geeft informatie over de cao en de wet- en regelgeving. Je werkt hierin nauw samen met je collega’s. Onze werkdag starten wij met elkaar om de mailbox en de meldingen in het personeelsregistratiesysteem door te nemen en de taken te verdelen. Komt er iets nieuws voorbij? Dan kijk je daar samen met een ervaren collega naar en die helpt je op weg. Geen dag is hetzelfde en terwijl je je werk doet ontwikkel je je tot een administratieve topper. Wordt er in de loop van de dag een beroep op je gedaan om iets direct op te pakken, dan heb je er geen moeite mee om je prioriteiten te herzien al dan niet in overleg en zo iedere dag servicegericht aan het werk te zijn. Je takenpakket is veelzijdig en dus nooit saai!

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Wat neem je mee?
Je hebt passie voor P&O en beschikt over een servicegerichte en collegiale houding. Daarnaast heb je een zelfstandige werkhouding, maar kun je ook goed in teamverband werken. Verder beschik je over:
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring in werving en selectie;
 • Werk je accuraat en goed in het houden van overzicht;
 • Uitstekende kennis van het Microsoft Officepakket/Microsoft 365;
 • Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Organisatiesensitiviteit en ben je integer, kun je goed plannen en ben je communicatief sterk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €3.072,- en maximaal €4.103,- bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW). Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP. De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden. Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Het aanvragen van een VOG kan onderdeel uitmaken van de indiensttredingsprocedure.

Werkgever

KNAW Humanities Cluster

Over het HuC
Het KNAW Humanities Cluster staat voor innovatief en interdisciplinair onderzoek in de geesteswetenschappen en erfgoedwereld. Het KNAW Humanities Cluster is een samenwerkingsverband van drie instituten van de KNAW: het Huygens Instituut voor Nederlandse geschiedenis en cultuur, het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis en het Meertens Instituut. In deze instituten verrichten we baanbrekend en excellent geesteswetenschappelijk onderzoek (geschiedenis, etnologie, letterkunde, taalkunde) met toepassing van vernieuwende methoden, waarbij informatica een belangrijke rol speelt. Het bedrijfsbureau van het KNAW Humanities Cluster heeft de bedrijfsvoering ondergebracht in een centraal bedrijfsbureau en ondersteunt deze drie instituten, alsmede het Netherlands Institute for Advanced Study (NIAS) en het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie (NIOD) in hun bedrijfsvoering. Het HuC beschikt over een gezamenlijke afdeling Digitale Infrastructuur, een Digital Humanities Lab en NLLab.

Specificaties

 • HRM
 • Gedrag en maatschappij
 • 22.8—30.4 uur per week
 • €3072—€4103 per maand
 • MBO+
 • 2033

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Korte Spinhuissteeg 3, 1012CG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you