Beleidsadviseur Finance & Control (0,8 - 1,0 fte)

Beleidsadviseur Finance & Control (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 17 apr Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Beleidsadviseur Finance & Control (0,8 – 1,0 fte) voor de Divisie Finance & Control, afdeling Policy Staff, locatie Tilburg. Duur arbeidsovereenkomst: 12 maanden met uitzicht op vast.

Functieomschrijving

Wil je graag werken in een dynamische omgeving met uitdagend en verschillend werk? Een plek waar bedrijfsmatige inzichten en analyses in een bestuurlijke context worden geplaatst en andersom bestuurlijke besluiten vertaald worden naar (financiële) processen. Lijkt het je interessant om samen met je teamleden het aanspreekpunt te zijn voor controllers, directeuren van faculteiten en divisies en het College van Bestuur?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven collega met een flexibele instelling en goed stel hersens. Ons team behandelt veel en uiteenlopende dossiers. Van reservebeleid tot advisering bij nieuwbouwprojecten en van de invoering van integrale kostensystematiek tot het in kaart brengen van de gevolgen van de Wet Internationalisering in balans en een analyse van de studentenaantallen.

Het team Policy Staff van de divisie Finance & Control adviseert het bestuur van de universiteit op financieel-economisch gebied en coördineert de universitaire planning & control cyclus (van financieel kader t/m jaarrekening). Het team ontwikkelt en beheert het interne verdeelmodel en coördineert de universiteitsbrede financiële en fiscale processen, treasury en financieel informatiemanagement. De afdeling bestaat op dit moment uit 7 personen. Gegeven de ontwikkelopgave die er ligt binnen de divisie Finance & Control is uitbreiding van de afdeling gewenst. 

In het financiële domein komen de bedrijfsmatige aspecten van onderwijs en onderzoek, studentenaantallen, personeel, huisvesting en ICT samen. Daarnaast worden onder andere door het College van Bestuur regelmatig ad-hoc analyses gevraagd over onderwerpen die raken aan het financieel domein. De inhoudelijke diversiteit van de onderwerpen is breed, het belang van de analyses groot ende druk hoog. Als beleidsadviseur dien je hier een goede invulling aan te geven. De focus van de afdeling is niet alleen universitair gericht, maar ook landelijk. Zo werkt het ministerie van OCW aan een toekomstvisie voor de universiteiten. Het team voorziet enerzijds het College van Bestuur van input voor de landelijke discussie over deze voorstellen en brengt anderzijds de impact in kaart voor de universiteit. 

Binnen het team heeft iedereen een aantal specifieke aandachtsgebieden. Jouw rol zullen we op basis van je ervaring en profiel samen invullen, daarbij kun je concreet denken aan de doorontwikkeling van financieel beleid en het begrotingsproces en het maken van analyses op het snijvlak van organisatie, strategie en financiën. 

Als team werken wij hybride. Tilburg University ziet erop toe dat de voorzieningen voor je thuiswerkplek op orde zijn. We proberen op vaste dagen samen op de campus te werken. Dagelijks starten we de dag als team met een korte fysieke of virtuele bijeenkomst, als afstemmoment en om elkaar op de hoogte te houden van de zaken die spelen. In het team werken we nauw samen en zorgen we ervoor dat klussen worden geklaard. Humor, flexibiliteit en stressbestendigheid zijn daarbij belangrijk.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

  • Je bent een teamspeler en hebt ervaring met overheidsfinanciën. Je ziet en legt gemakkelijk verbanden. 
  • Je bent geïnteresseerd in het “waarom” achter cijfers, verwondering is je basishouding.  Je durft te vragen als je iets niet weet.
  • Je bent gericht op samenwerking en hebt oog voor een ieders rol, taak en verantwoordelijkheid. Je durft “nee” te zeggen als het nodig is. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.
  • Je bent zeer analytisch ingesteld beschikt over een helicopterview en kan uitstekend bepalen wat de hoofdlijnen zijn. 
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels, in woord en geschrift.
  • Je bent in het bezit van een relevant academisch diploma.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 0,8 – 1,0 fte (32 - 40 uur per week) van de volledige werktijd.

Het salaris bedraagt minimaal € 5.247 en maximaal € 6.737 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Beleidsmedewerker 2 (schaal 12) van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar. Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services

Specificaties

  • Financiën
  • 32—40 uur per week
  • €5247—€6737 per maand
  • Universitair
  • 22208

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you