HR medewerker - Bureau - KNAW

HR medewerker - Bureau - KNAW

Geplaatst Deadline Locatie
27 mrt 9 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Accuraat, mensgericht en klaar staan voor je collega’s, dat is wat jou kenmerkt. Ben jij daarnaast graag onderdeel van een informeel team met gezellige collega’s binnen een academische omgeving? Sluit je dan bij ons aan als HR medewerker en help ons wetenschappelijk Nederland te ondersteunen.

Voor het HR team van het Bureau, bestaande uit 3 collega's, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor een functie van drie dagen per week. Als HR team zijn wij onderdeel van de afdeling P&O van de KNAW. Je werkt nauw samen met je directe collega’s (HR medewerker en HR adviseur) en hebt veel contact met de medewerkers en afdelingshoofden van het Bureau.

Dit ga je doen
Als HR medewerker bij het Bureau speel je een essentiële rol in het beheer en de uitvoering van HR-gerelateerde administratieve taken. Zo ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van arbeidsovereenkomsten, personele mutaties, contractverlengingen, functiewijzigingen etc. Je bent een vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van de cao, toepassing van regelingen, procedures en arbeidsvoorwaarden. Je legt makkelijk contact met collega’s en je kunt informatie op een heldere en duidelijke manier uitleggen. Ook voer je informatiegesprekken met nieuwe medewerkers en zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers wegwijs worden gemaakt in zowel de organisatie als in de systemen.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Dit breng je mee

Je hebt een servicegerichte instelling, werkt zorgvuldig, discreet en je bent contactueel sterk. Je weet je werkzaamheden zelfstandig te plannen, daarbinnen prioriteiten te stellen en bent in staat om te gaan met piekbelasting. Je kunt goed schakelen tussen een grote variëteit van onderwerpen met verschil in complexiteit. Je vindt het een uitdaging om je te verdiepen in HR-onderwerpen en zoekt graag naar de antwoorden bij vragen over regelgeving en procedures. Het is fijn als je al kennis van personeelsinformatiesystemen hebt. Als team vinden wij flexibiliteit, collegialiteit, kennisdeling en samenwerking erg belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €2.693 en maximaal €3.636 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Het aanvragen van een VOG kan onderdeel uitmaken van de indiensttredingsprocedure.

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen

Over het Bureau KNAW
De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten - en drie instituten die infrastructuur bieden voor onderzoek - die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten.
Het Bureau van de KNAW staat leden, bestuur, raden en commissies, instituten en de algemeen directeur bij in de uitoefening van hun taken.

Specificaties

  • HRM
  • max. 24 uur per week
  • €2693—€3636 per maand
  • HBO
  • 2089

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kloveniersburgwal 29, 1011JV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you