Management Assistent Graduate School of Legal Studies (0,4 fte)

Management Assistent Graduate School of Legal Studies (0,4 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 mrt 17 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Stafdienst Onderzoek van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is voor de Graduate School of Legal Studies op zoek naar een ervaren, enthousiaste

Management Assistent (0,4 fte)

Functieomschrijving

Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan de administratie, coördinatie en organisatie van allerlei zaken op het gebied van promoveren, dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet!

Wat ga je doen:
De werkzaamheden bij de Graduate School omvatten een veelheid aan taken ter ondersteuning van alle lopende processen en procedures rondom promoveren aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Deze kunnen variëren van de ondersteuning bij de eindfase van promotietrajecten, de planning van start- en evaluatiegesprekken, de organisatie van cursussen die deel uitmaken van de promovendiopleiding, en de informatievoorziening aan (nieuwe en zittende) promovendi en promotoren. Het team van de Graduate School ondersteunt ook het Pre-PhD Programma en de procedures rond de Meijers PhD posities.

Het betreft een dynamische functie in een team met 2 collega’s. Je bent aanspreekpunt voor alle vragen die betrekking hebben op promoveren, de promovendiopleiding, aanmeldprocedures, en meer. Jouw werkzaamheden dragen bij aan efficiënte en professionele ondersteuning aan onze promovendi en promotoren. De precieze invulling van het werkpakket en de verdeling van de werkdagen wordt in onderling overleg vastgelegd. Het team werkt nauw samen met de promovendidecanen, de Directeur Onderzoek en het Hoofd van de Stafdienst.

De mogelijkheid bestaat om de werkzaamheden voor de Graduate School (0,40 fte) te combineren met taken binnen een andere functie aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wat neem je mee:
 • Secretariële ervaring, grote affiniteit met administratieve processen en procedures;
 • Je bent flexibel, dienstverlenend en communicatief sterk;
 • Je bent een teamplayer en stressbestendig in een dynamische omgeving;
 • Je werkt graag pro-actief, verbindend en oplossingsgericht;
 • Je hebt oog voor detail, integer en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke dossiers;
 • Je bent snel thuis in verschillende systemen en organisatorisch sterk;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij:
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband afhankelijk van prestaties en beschikbaar budget. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.103,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 8).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Werkgever

Universiteit Leiden

De organisatie
De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is gevestigd in Leiden en Den Haag en is met ruim 6.500 studenten en ongeveer 650 medewerkers een van de grootste faculteiten van Nederland. De faculteit richt zich op innovatief multidisciplinair onderzoek en een steeds vernieuwend onderwijsaanbod aan de hand van maatschappelijke vraagstukken. Onze faculteit is groot genoeg om nationaal en internationaal het verschil te maken en klein genoeg om persoonlijk onderwijs te bieden.

De Stafdienst Onderzoek bestaat uit een enthousiast team dat zich inzet om onderzoek te faciliteren, zodat onderzoekers kunnen excelleren. Het team ondersteunt het Onderzoeksbestuur, de Directeur Onderzoek en de Decaan. De Stafdienst is verantwoordelijk voor de organisatorische en beleidsmatige ondersteuning van onderzoek binnen de Faculteit. De Graduate School of Legal Studies is een onderdeel van de Stafdienst Onderzoek, momenteel bestaande uit 8 medewerkers en een hoofd.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €3072—€4103 per maand
 • MBO+
 • 14581

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Leiden, 2312AR, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you