Laborant Diagnostische Beeldvorming

Laborant Diagnostische Beeldvorming

Geplaatst Deadline Locatie
28 mrt 18 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij onderdeel van het team dat diagnostische beeldvormende onderzoeken doet bij gezelschapsdieren en paarden? Bekijk de vacature!

Functieomschrijving

Als laborant diagnostische beeldvorming kom je in een gespecialiseerd team van collega laboranten, assistenten en radiologen te werken. Dit team draagt binnen de universiteitskliniek de zorg voor alle diagnostische beeldvormende onderzoeken bij gezelschapsdieren en paarden, te midden van een dynamische en multidisciplinaire omgeving.

Wat ga je doen?
Als laborant binnen de universiteitskliniek van de faculteit Diergeneeskunde maak je onderdeel uit van gespecialiseerd team en heb je een betrokken, verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een inspirerende omgeving. Je houdt je voornamelijk bezig met diagnostische beeldvormende onderzoeken bij gezelschapsdieren en paarden.

Ook heb je een actieve rol in het geven van het onderwijs ‘opname en stralenbescherming’ aan studenten Diergeneeskunde. Een deel van de laboranten van de diagnostische beeldvorming verzorgt naast de beeldvormende onderzoeken ook de therapeutische bestralingen bij gezelschapsdieren.

Voor het uitvoeren van de patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs is de afdeling uitgerust met conventionele röntgendiagnostiek, echografie, CT, MR en een SPECT/CT-scanner.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die met plezier in teamverband werkt en geniet van een dynamische educatieve en onderzoeksomgeving. Verder:
  • heb je ruime ervaring op het gebied van diagnostische beeldvorming, bij voorkeur een MBRT-opleiding;
  • is enige ervaring met MRI en/of SPECT/CT een pre;
  • heb je ervaring en affiniteit met gezelschapsdieren en paarden;
  • vind je het prettig om in teamverband te werken;
  • heb je goede communicatieve vaardigheden;
  • heb je een service-gerichte houding naar zowel patiënteigenaren als clinici/onderzoekers.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een functie voor 12 maanden met - bij goed functioneren - uitzicht op verlenging;
  • een werkweek van 38 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.072,- tot maximaal € 4.103,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Dierenziekenhuis. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers en is gevestigd op het Utrecht Science Park, niet ver van het historische centrum van Utrecht.

Bij het departement Clinical Sciences van de faculteit Diergeneeskunde werkt een toegewijd team van professionals van verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de geneeskunde van gezelschapsdieren en paarden tot op het hoogste specialistische niveau uitoefenen en continu verbeteren. Op het departement worden de drie kerntaken patiëntenzorg, onderzoek, en onderwijs met passie vervuld en daar waar mogelijk de verbinding tussen deze drie kerntaken gezocht.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid
  • 36—40 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • MBO
  • 3767

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 108, 3584CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you