Online Campaigns Expert - Marketing & Recruitment (0.8-1.0 fte / 32-40 uur)

Online Campaigns Expert - Marketing & Recruitment (0.8-1.0 fte / 32-40 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
28 mrt 21 apr Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Online Campaigns Expert - Marketing & Recruitment (0.8-1.0 fte / 32-40 uur)  voor de Divisie Marketing & Communicatie, Marketing & Recruitment (M&R) Service Center, locatie Tilburg. Duur arbeidsovereenkomst 12 maanden, met uitzicht op vast.

Functieomschrijving

Kom jij werken bij het M&R Service Center team van Tilburg University? Dan kies je voor een baan met volop afwisseling waarbij jij aansprekende campagnes creëert welke studiekiezers enthousiasmeert om de opleidingen van Tilburg University te verkennen en zich aan te melden voor onze voorlichtingsevenementen.
 
Tilburg University’s Marketing & Communicatie Divisie is op zoek naar een betrokken en enthousiaste Online Campaigns Expert - Marketing & Recruitment (M&R). Als Online Campaigns Expert is het jouw rol om ervoor te zorgen dat studiekiezers in hun online oriëntatie aangetrokken worden tot Tilburg University en haar opleidingsaanbod. Je weet je online campagnes zo in te richten dat deze de aandacht trekken van de doelgroep, ook omdat de advertentie hen op het juiste moment en op het juiste kanaal bereikt. 

In samenwerking met je collega Online Campaigns Expert zet je online campagnes op en optimaliseer je deze ten behoeve van nationale en internationale leadgeneratie en conversie voor alle Tilburg University opleidingen. Jullie werken hierin nauw samen met het Content team binnen het M&R Service Center zodat we een eenduidig beeld van Tilburg University en haar opleidingen neerzetten. Gezamenlijk met z’n achten, creëren jullie dan ook alle offline en online communicatie-uitingen en online advertising. Laatstgenoemde is daarin jouw verantwoordelijkheid en expertise.

De functie van Online Campaigns Expert is jou op het lijf geschreven wanneer:

 • Je met enthousiasme doelgroepgerichte, creatieve campagnes creëert, monitort, optimaliseert en analyseert
 • Je de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en AI volgt en weet in te zetten voor jouw online advertenties 
 • Je er energie uithaalt om bijv. onze Internal Accountmanagers van advies te voorzien over hoe ze online advertising in kunnen zetten om hun opleidingen meer zichtbaar te maken over de gewenste doelgroep(en) 
 • Je scherp bent op het beheer en het bewaken van je campagnebudget en de meest effectieve inzet daarvan altijd jouw streven is.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wie ben jij? 
Jij bent een betrokken en enthousiaste collega die bereid is om hands-on taken uit te voeren en nauw samen te werken met diverse teams. Je hebt verfrissende ideeën m.b.t. online advertising en weet anderen te enthousiasmeren en te overtuigen. Je kunt goed zelfstandig werken vanuit een proactieve instelling en je bent analytisch sterk.  

Must haves

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau
 • Minimaal 2 tot 3 jaar recente ervaring met Google Ads, Google Analytics en social media marketing. Daarbij in bezit van relevante Google certificaten – of bereid om deze te behalen voor de platforms welke wij gebruiken. Specifiek:
  • Je bent vertrouwd met de grote advertentieplatformen (bv. Google, Meta, LinkedIn, Criteo, TikTok) en hun media formats (search, display, video, retargeting). Maar je kijkt ook naar mogelijkheden met opkomende platformen en technologieën, zoals AI, client-side/server-side tagging en contextual advertising.
  • Je kunt de performance van de online advertenties op begrijpelijke wijze rapporteren aan collega’s die niet thuis zijn in jouw vakgebied; daarbij wel ook rapporterend en adviserend op de gebruikelijke metrics voor online advertising. 
 • Je bent vaardig in het analyseren van marketinggegevens en kunt data-gedreven adviezen opstellen dan wel besluiten nemen.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands en Engels (minimaal niveau B2).  

Nice to haves 

 • Je hebt ervaring hebt het werken met Google Tag Manager (client en server side) 
 • Je werkt vanuit een gedeeld meetplan. Samen met SEO-, content- en webspecialisten probeer je het meetplan en de campagnes, landingspagina’s en conversies zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.
 • Kennis van Adobe applicaties, Drupal en/of Marketing Cloud (waardevolle pré).

Arbeidsvoorwaarden

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. 
 

 • €3072 -  €4103 bruto bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Communicatiemedewerker 2 en salarisschaal 8 van de Cao Nederlandse Universiteiten.
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie, krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.  
 • 41 vakantiedagen o.b.v. 40 uur.  
 • Vakantietoeslag van 8%. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. 
 • Een gezonde werk/privé balans. 
 • Uitgebreid aanbod aan trainingen om jouw ontwikkeling te bevorderen. Bijvoorbeeld leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling.  

 
Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.   
 
Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • 32—40 uur per week
 • €3072—€4103 per maand
 • HBO
 • 22211

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you