Coördinator Library Events

Coördinator Library Events

Geplaatst Deadline Locatie
28 mrt 15 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zou je graag willen werken in een dynamische omgeving waar je boeiende bibliotheekevenementen organiseert? Dan is deze vacature wellicht perfect voor jou.

Functieomschrijving

Onze missie bij de TU Delft Library (TUDL) is om een educatieve en inspirerende bezoekerservaring te bieden. De iconische bibliotheek is een integraal onderdeel van de universiteitscampus en -gemeenschap. We bevorderen een cultuur van open uitwisseling, waarbij we verbindingen leggen tussen studenten, onderzoekers en docenten om het academische leven aan de TU Delft te verrijken.

We zijn op zoek naar een Evenementencoördinator om ons Library Learning Centre team te versterken. In deze rol bevind je je in het hart van een drukke en dynamische omgeving, waar je samenwerkt met enthousiaste en gedreven collega's. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en soepele uitvoering van evenementen, zoals workshops, openbare lezingen en tentoonstellingsopeningen, binnen de bibliotheek.

Als eén van onze twee evenementencollega's ben jij het directe aanspreekpunt voor de evenementen, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Je zult samenwerken met collega's van de bibliotheek en klanten om vragen af te handelen, ruimtes voor evenementen te reserveren, de evenementenkalender te beheren en alle logistiek te coördineren. Klantgericht, tactvol en veelzijdig, jouw prioriteit is om evenementen te organiseren die voldoen aan de hoge standaarden van professionaliteit en tevredenheid van het bezoekers van de bibliotheek. Je zult nauw samenwerken en communiceren met programmamakers, facilitair collega’s, bibliotheekhosts en anderen om alles op koers te houden.

Dus, als je gepassioneerd bent over het organiseren van impactvolle evenementen en wilt bijdragen aan de levendige sfeer van onze bibliotheek, horen we graag van je.

De Coördinator Library-events:

 • Is het aanspreekpunt voor de klant en is verantwoordelijk voor het uitvoeren, bewaken en opleveren van evenementen, evenals het inschakelen van relevante partijen (zoals de eigen achterban, FMVG en ICT).
 • Maakt draaiboeken en zorgt ervoor dat evenementen conform gemaakte afspraken (kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie) worden gerealiseerd.
 • Overlegt met klanten, kent de klanten, communiceert helder over (on)mogelijkheden en biedt ze desgewenst alternatieve/creatieve oplossingen.
 • Is goed op de hoogte van (beschikbare) ruimten op de campus en in de nabije omgeving (Delft e.o.).
 • Verzamelt relevante informatie en levert een bijdrage aan beleid.
 • Zorgt ervoor dat zalen er tiptop uitzien.
 • Is aanwezig bij belangrijke evenementen, ook 's avonds en in het weekend.
 • Bewaakt het profiel en de doelstellingen van de TU Delft Library. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je beschikt over een MBO+ of HBO werk- en denkniveau, en actuele en ruime (3-5 jaar) relevante werkervaring. Je bent op samenwerken gericht, kunt op basis van summiere informatie zelfstandig aan de slag, bent enthousiast, stressbestendig en communicatief sterk. Je werkt proactief, bent veelzijdig, creatief, een talent in plannen & organiseren en sociaal vaardig. Je kunt je gemakkelijk in het Nederlands en Engels uitdrukken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 24 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.072 en een maximum van €4.103 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - TU Delft Library

TU Delft Library is de grootste technisch-wetenschappelijke bibliotheek van Nederland, een fysieke en virtuele ontmoetingsplek. De Library helpt bij het vinden van waardevolle kennis die nodig is voor onderwijs en onderzoek, en bij het publiceren en bewaren van de gegenereerde kennis van de TU Delft. We vinden het belangrijk dat kennis gemakkelijk toegankelijk is en vrij beschikbaar is voor iedereen. Zo kan kennis vrijelijk gaan stromen en de kennis van de TU Delft van waarde worden voor anderen. In de Library kan iedereen ook altijd terecht om in alle rust te studeren. Dit past bij onze inclusieve organisatie. De Library heeft drie strategische thema’s gekozen als leidraad voor haar dagelijkse werkzaamheden. 1) Open Science. We hebben een belangrijke bijdrage in het TU Delft brede strategische programma “Open Science – Research and Education in the Open Era”. 2) Zichtbaarheid en impact. Met onze expertise en tools op het gebied van research datamanagement, research intelligence en publiceren, vergroten we de vindbaarheid, zichtbaarheid en impact van TU Delft-kennis. 3) Inspirerende leer- en werkomgeving. Door middel van een prikkelende programmering laten we zien hoe vrij beschikbare en betrouwbare kennis het leven rijker maakt. Daarmee is de Library een plek waar je nieuwe ideeën en inzichten vindt. 

https://www.tudelft.nl/library/

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 24 uur per week
 • €3072—€4103 per maand
 • MBO+
 • TUD05213

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you