ANIOS Ziekenhuisfarmacie

ANIOS Ziekenhuisfarmacie

Geplaatst Deadline Locatie
28 mrt 9 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een apotheker die enthousiast wordt van uitdagende vraagstukken op het gebied van Voor Toediening Gereedmaken en bereiden van geneesmiddelen, GMP, onderzoek met geneesmiddelen en patiëntenzorg? Hou je er van om in een dynamische omgeving samen te werken met verschillende professionals? Dan zoeken wij jou!

Als anios ziekenhuisfarmacie in het bereidingencentrum van de apotheek van het Radboudumc speel je een belangrijke rol voor de patiëntenzorg en voor het klinisch wetenschappelijk onderzoek met geneesmiddelen. Je werkt in een dynamische omgeving met uitdagende vraagstukken op het gebied van VTGM en bereidingen.

Als anios houd je je bezig met de dagelijkse vraagstukken over VTGM van geneesmiddelen in de dagdiensten. Je zorgt ervoor dat de voor toediening gereedgemaakte of bereide geneesmiddelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dat we deze op tijd leveren aan onze logistieke afdeling. De medicatie is bestemd voor in het Radboudumc opgenomen patiënten, voor andere ziekenhuizen en voor patiënten thuis.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het handboek parenteralia en begeleid je inhoudelijk het team van medewerkers dat de VTGM op de verpleegafdelingen uitvoert.
Je stelt productdossiers en bereidingsprotocollen op voor klinisch geneesmiddelen onderzoek en bent met je collega’s de vraagbaak voor de clinical trial unit met betrekking tot studies waarvoor producten bereid of VTGM gemaakt moeten worden.

Iedere (ziekenhuis)apotheker binnen het Radboudumc vervult een rol bij invulling van de 24/7 dienstverlening van onze apotheek.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Dagdiensten voor het bereidingencentrum.
 • Verantwoordelijk voor handboek parenteralia en adviserend aan de VTGM medewerkers op de afdeling.
 • Opstellen van productdossiers en protocollen voor klinisch geneesmiddelen onderzoek.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Als apotheker in Nederland vind je het klaarmaken en bereiden van geneesmiddelen een mooi onderdeel van het vak. Ervaring in de ziekenhuisfarmacie is een pre, maar geen must. Je bent analytisch, daadkrachtige, constructief en pragmatisch, waardoor je in staat bent om complexe situaties effectief aan te pakken.

Je vindt het belangrijk om communicatief vaardig te zijn en verschillende professies en belangen binnen de farmaceutische sector te verbinden. Hierdoor kun je effectief samenwerken met collega's en andere belanghebbenden om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 9 maanden.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Een bruto maandsalaris tussen € 3.359 en € 5.292 (schaal 10) of tussen € 4.498 en € 6.156 (schaal 11) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
  • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
  • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
  • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
  • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op de aanvullendepakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

De Apotheek speelt een centrale rol in de voorziening van geneesmiddelen en de (her)verwerking van reusable medische hulpmiddelen. Wij leveren geneesmiddelen voor patiënten van het Radboudumc tijdens verblijf in het ziekenhuis en voor de behandeling thuis. We beschikken over diverse certificeringen, waaronder HKZ openbare apotheken, ISO 15189 Laboratoria en GMP en GMP-z voor de bereiding en het Voor Toediening Gereed Maken van geneesmiddelen. Binnen onze Apotheek investeren we doorlopend in verbetering door innovatie. Er werken ongeveer 450 medewerkers bij de Apotheek op de terreinen patiëntenzorg, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Je gaat onderdeel uitmaken van het Bereidingencentrum van de Apotheek. Het bereidingencentrum bestaat uit de onderdelen Radiofarmacie, ATMP’s, bereidingen conventioneel en lab farmaceutische analyse. In het bereidingencentrum werken 5 ziekenhuisapothekers en 2 apothekers, wegens zwangerschapsverlof van een van de collega’s en tijdelijke vacature ruimte hebben we plaats voor een periode van 9 maanden voor een ANIOS.

Het Bereidingencentrum van de Apotheek is een erg prettige omgeving om in te werken. We zijn een hecht team. Het onderlinge vertrouwen is groot en we zijn altijd bereid om elkaar te helpen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Paramedische patiëntenzorg
 • Natuurwetenschappen; Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €3359—€6156 per maand
 • Universitair
 • 191970-P1479754-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you