Office Manager Onderzoeksschool DISC

Office Manager Onderzoeksschool DISC

Geplaatst Deadline Locatie
31 mrt 14 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij je TU Delft horizon verbreden en betekent verandering nieuwe kansen voor jou? De onderzoeksschool Dutch Institute of Systems and Control (DISC) bundelt het onderzoek in de systeemtheorie en de regeltechniek aan de vijf (technische) universiteiten Delft, Eindhoven, Groningen, Twente en Wageningen binnen Nederland. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, doortastende en zelfstandige collega die de dagelijkse activiteiten van de onderzoeksschool DISC helpt vormgeven en uitvoert. In deze afwisselende functie werk je met professionals in een internationaal georiënteerde werkomgeving.

DISC is verantwoordelijk voor het landelijke cursusprogramma voor PhD studenten van aangesloten groepen. Jij zal de Wetenschappelijk Directeur van dit programma voor 24 uur per week vanuit een fijne werkplek bij de afdeling Delft Center for Systems and Control (DCSC) binnen de faculteit Mechanical Engineering (ME) ondersteunen en gevraagd en ongevraagd van relevante management informatie en advies voorzien.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de PhD-studenten en docenten voor DISC cursussen. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en logistiek van het landelijke cursusprogramma (aankondigingen, deelname- en cijferregistratie).

Je zorgt dat de administratieve processen rondom het onderwijs goed verlopen. De jaarlijkse zomer- en winterschool maken hier ook onderdeel van uit. Daarnaast ben jij ook de persoon die een tweejaarlijks Benelux symposium voor ongeveer 300 onderzoekers organiseert, de financiële administratie doet en proactief de vergaderingen van het DISC bestuur en de adviesraad van de onderzoeksschool organiseert, bijwoont en het verslag maakt. Deze vergaderingen vinden 6 x per jaar plaats in Utrecht van 18:00-20:00.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het beheren en actualiseren van de DISC website; de DISC informatie database (Access) en de uitgave van de maandelijkse DISC nieuwsbrief. Ook maak je rapportages ten behoeve van de visitatie en verzorg je het jaarboek met informatie over de deelnemende groepen van DISC

Over ons
De belangrijkste onderzoeksgebieden bij DISC (https://disc.tudelft.nl/) omvatten modellering, analyse, controle en optimalisatie voor complexe dynamische systemen die relevant zijn in wetenschap, techniek, gezondheidszorg en economie. Fundamenteel onderzoek speelt een centrale rol: we ontwikkelen theorie, methoden en gereedschappen die toepasbaar zijn op een breed scala van dynamische systemen. Verder ontwikkelen we computationele methoden voor de analyse, synthese en implementatie van geavanceerde regelsystemen met toepassingen in high-tech systemen, duurzame mobiliteit, energie en gezondheidszorg.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je bent accuraat in het bijhouden van gegevens, het maken van overzichten en planningen.
 • Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden en je werkt gestructureerd.
 • Je bent daadkrachtig en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken.
 • Je beschikt over HBO werk- en denk niveau, hebt tenminste drie tot vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift. Vanwege het internationale karakter van je werkomgeving en studentengemeenschap is dit laatste een vereiste.
 • Tot slot ben je bereid om regelmatig naar Utrecht te reizen voor bestuursvergaderingen in de avonduren en om naar Groningen te reizen voor overleg met de Wetenschappelijk Directeur.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.072,-- en een maximum van € 4.103,-- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Mechanical Engineering

Van chip tot schip. Van machine tot mens. Van idee naar oplossing. Vanuit de wil om de omgeving te begrijpen en te achterhalen welke mechanismen daaraan ten grondslag liggen, richten onderzoek en onderwijs zich op fundamenteel begrip, ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en (mechanische) systemen.

De faculteit ME is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en high-tech lab-faciliteiten. Omdat we zo groot en veelzijdig zijn, kunnen we unieke dwarsverbanden leggen en vakgebieden combineren. Dit vindt zijn weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De kennis en inzichten die we opdoen, vertalen we in oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, bijdragen aan een duurzame samenleving en aan de ontwikkeling van welvaart en welzijn. Dat is wat ons verbindt in grensverleggend onderzoek, inspirerend onderwijs en (inter)nationale samenwerking.

Klik hier om naar de website van faculteit Mechanical Engineering te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 22—24 uur per week
 • €3072—€4103 per maand
 • HBO
 • TUD05220

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you