AIOS Oogheelkunde

AIOS Oogheelkunde

Geplaatst Deadline Locatie
2 apr 5 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als arts in opleiding tot oogarts houd je je bezig met de klinische en poliklinische patiëntenzorg. Daarnaast bestaat de opleiding uit veel onderwijsmomenten met de stafartsen en medebegeleiding van de coassistenten. Ook onderzoekstaken op het vakgebied van de oogheelkunde kunnen een onderdeel vormen van de opleiding. Ben jij gemotiveerd en enthousiast om deze opleiding tot oogarts te gaan volgen en ons team te komen versterken? Solliciteer snel!

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerd basisarts, die BIG-geregistreerd is en belangstelling heeft voor de oogheelkunde. Hier heb je ook al enige ervaring in. Onze ideale kandidaat kan stressbestendig te werk gaan en is empatisch en patiëntgericht. Je hebt een focus op resultaat en bovendien kan je goed samenwerken. Daarnaast beschik je over een uitstekende fijne handmotoriek.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Voor de duur van de opleiding.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.354 en € 5.997 (schaal 11A) bij een fulltime dienstverband. Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
 • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
  • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
  • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
  • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
  • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
 • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
 • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
 • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
 • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Jij gaat werken op de polikliniek Oogheelkunde. Deze poli is in 2022 helemaal vernieuwd. Denk aan de apparatuur, de units, de spreekkamers en de indeling van de poli. Een moderne en innovatieve omgeving dus. Er heerst een gemoedelijke en laagdrempelige sfeer. We hebben iets voor elkaar over en er heerst een aanpakkersmentaliteit om steeds weer de beste oogheelkundige zorg te bieden. Daar pas jij helemaal bij!

De polikliniek Oogheelkunde is – ook internationaal – een van de meest complexe organisaties binnen een ziekenhuis. Per jaar vinden bij ons bijna 30.000 consulten plaats en op het OK-complex voeren we jaarlijks ruim 3.500 oogoperaties uit. Naast consultvoering wordt er op de polikliniek veel diagnostisch onderzoek gedaan, vaak complexe beeldvorming. Ook vinden er dagelijks laserbehandelingen plaats op onze laserkamers en is er een poliklinische behandelkamer. Op de polikliniek wordt zoveel mogelijk het 'one stop shop'-principe gehanteerd, waarbij de patiënt na het initiële consult direct aanvullende diagnostiek ondergaat en daarna terugkomt in de spreekkamer voor de diagnose en voor de bespreking van het behandelplan. Deze manier van werken vraagt een slimme, flexibele organisatie waarbij alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd.

Binnen de afdeling Oogheelkunde werken we hard voor onze patiënten, in een goede sfeer en in een hecht team, waarbij we ook regelmatig de tijd nemen voor elkaar om samen na te denken over onze toekomstplannen. In totaal werken we met 100 medewerkers aan de beste persoonsgerichte oogheelkundige zorg. Samen houden we ons bezig met:
 • Academische patiëntenzorg.
 • Onderzoek, voornamelijk gericht op netvliesaandoeningen, zowel basaal als zeer klinisch gericht in ons trialcentrum.
 • Opleiding van artsen tot oogarts.
 • Onderwijs aan studenten in het curriculum Geneeskunde.

Onze collega's zijn onder andere werkzaam op de polikliniek, het DOK-complex en in het trialcentrum.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 46 uur per week
 • €4354—€5997 per maand
 • Universitair
 • 192038-P1481115-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you