Functioneel- en databeheerder vastgoed

Functioneel- en databeheerder vastgoed

Geplaatst Deadline Locatie
3 apr 17 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Op zoek naar een dynamische rol waarin je je kennis van vastgoedinformatiebeheer, wet- en regelgeving met betrekking tot gebouwgebonden installaties en je vaardigheden in AutoCAD kunt benutten? En zoek je een veelzijdige functie waar jouw expertise volledig tot zijn recht komt? Dan zoeken wij jou als functioneel- en databeheerder vastgoed bij Campus & Facilities!

De divisie Campus & Facilities is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen, gebouwgebonden installaties, terreinen en gronden van de Radboud Universiteit. Voor het team Functional Application Management (FAM) binnen de afdeling Business Support zijn we op zoek naar een functioneel-/ databeheerder vastgoed die ervoor zorgt dat de processen rondom het ophalen en borgen van vastgoedinformatie zo efficiënt mogelijk verlopen. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken en bevorderen van compliance van gebouwgebonden installaties. Zo zorg je ervoor dat potentiële risico's zo veel mogelijk voorkomen worden.

De focus binnen dit team ligt op het maken van de verbinding tussen vastgoedinformatie, het primaire proces en de gebruikers. Je monitort zowel de interne als externe wet- en regelgeving en checkt of deze wordt nageleefd. Je toetst de aangeleverde gegevens conform de hiervoor gestelde kaders en normen. Deze gegevens worden vervolgens door jouw team (FAM) verwerkt in de vastgoedregistratie. Je draagt zorgt voor het beheer van de cartotheekgegevens en zorgt ervoor dat digitale logboeken op orde zijn. Dit doe je met het doel de standaardproducten laagdrempelig beschikbaar te maken voor de organisatie en leveranciers.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 diploma.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van functioneel-/databeheer vastgoed.
 • Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving van de vastgoed- en technische installaties.
 • Je hebt de ervaring met compliance, en hebt bij voorkeur al gewerkt met FMIS-systemen die dit ondersteunen, zoals PLANON.
 • Je bent vaardig met geautomatiseerde beheersystemen, databases en je hebt kennis van versiebeheer.
 • Je hebt ervaring met werken in het programma Autocad.
 • Je bent in staat je collega's te inspireren en aan te moedigen in hun interesse voor en betrokkenheid bij de combinatie data en vastgoed.
 • Je bent communicatief sterk en hebt een proactieve houding.
 • Je bent analytisch en werkt accuraat; kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij jou voorop.
 • Je bent organisatiesensitief en kunt goed samenwerken, jouw drijfveer is het gezamenlijke belang.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

De divisie Campus & Facilities is onderdeel van Radboud Services en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de voorzieningen en faciliteiten op de campus, met een totale omvang van circa 220 fte's. Het werkgebied van de divisie is breed en omvat onder meer: campusontwikkeling, vastgoedbeheer, sportvoorzieningen, horeca en catering, logistiek, audiovisuele ondersteuning, copyshop, veiligheid en milieu. De divisie heeft als prioriteit een substantiële bijdrage te leveren aan de leefbaarheid, levendigheid en kwaliteit van de campus.

De afdeling Business Support zorgt ervoor dat de randvoorwaarden voor de optimale uitvoering van de werkzaamheden binnen Campus & Facilities zijn geregeld. Business Support ondersteunt de processen binnen Campus & Facilities. De afdeling Business Support omvat drie teams: Relations and Contractmanagement, Functional Application Management en Office Support.

Je komt als functioneel-/databeheerder vastgoed te werken binnen het team Functional Application Management. Dit team behartigt het functioneel beheer van Campus & Facilities, beheert de vastgoedinformatie (logboeken en revisietekeningen) en de bedrijfsinformatie (bijvoorbeeld het ontwikkelen en beheren van dashboards en het inzetten van digitale middelen zodat informatie één keer wordt vastgelegd). Verder draagt het team zorg voor IT-aangelegenheden die specifiek voor de divisie zijn (zoals de Radboud sport app) en adviseert het over systemen die specifiek zijn voor het werkterrein van Campus & Facilities.

Wil je meer weten over hoe jij als IT-specialist een verschil kunt maken bij de Radboud Universiteit? Bekijk alle informatie over werken in IT.

Specificaties

 • Management
 • MBO
 • 59.009.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you