Medewerker Diplomering

Medewerker Diplomering

Geplaatst Deadline Locatie
4 apr 21 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind je het een mooie uitdaging om er voor te zorgen dat studenten op tijd kunnen afstuderen? Ben je nauwkeurig en houd je ervan zaken tot in de puntjes uit te zoeken? Werk je graag in een hecht team, maar ga je ook graag zelfstandig aan de slag? En ben je niet van plan in de zomermaanden op vakantie te gaan (een korte periode vrij is bespreekbaar)? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren naar de functie van medewerker diplomering bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Wat ga je doen?
Het Education Service Centre is van 1 juni tot en met 31 oktober 2024 op zoek naar een medewerker diplomering voor vier dagen per week ter ondersteuning van het vaste diplomeerteam.

In de zomer studeren gemiddeld 800 studenten af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Jij bent, samen met de vier andere collega’s van diplomering, verantwoordelijk voor het beoordelen van diploma-aanvragen, de communicatie met studenten hierover en het gereed maken van diploma’s. Dit betekent dat je op dagelijkse basis in verschillende computersystemen geconcentreerd aan het werk bent. Er zijn in deze periode ook drie grote diploma-uitreikingen waar je bij zult helpen. Je ziet dan van dichtbij hoeveel studenten je blij maakt met het werk dat jij hebt verricht!

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding (en bent géén student op dit moment) en je bent leergierig, positief ingesteld, oplossingsgericht en een harde werker. Onder tijdsdruk ben je nog steeds in staat om zorgvuldig en volgens de afgesproken procedures te werken. Je bent een teamspeler, durft kritisch na te denken en je weet altijd de juiste prioriteiten te stellen om het beoogde resultaat te behalen.

Verder:
  • kun je werken met (diverse) geautomatiseerde informatiesystemen en je bent handig met MS Excel;
  • heb je uitstekende schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een tijdelijk dienstverband van 1 juni tot en met 31 oktober 2024. Het dienstverband is voor 30 uur per week. Op deze functie is het UFO-profiel Medewerker studentenzaken 3 van toepassing. In deze functie val je hiërarchisch onder het hoofd van het ESC en functioneel onder de vaste medewerker diplomering.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 2.693 tot € 3.636 bruto (salarisschaal 7) per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
  • een zeer betrokken team met collega’s (zowel binnen het diplomeerteam als binnen het ESC) die veel plezier hebben in hun werk, altijd klaar staan voor studenten en erg op samenwerking zijn gericht;
  • de kans om door te groeien naar een andere functie binnen het ESC / de UvA, indien je de wens hebt na afloop van de periode bij de UvA te blijven werken;
  • de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Werkgever

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Betrokken, verantwoordelijk en met een open blik. Zo kijken we bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid naar de rol van het recht in een (internationale) samenleving die voortdurend verandert. Met ruim 5.000 studenten en 550 medewerkers zijn we een van de grotere juridische faculteiten in Nederland. We leiden juristen op die het recht effectief weten in te zetten met als doel daadwerkelijk bij te dragen aan oplossingen voor de samenleving. Met vernieuwend en grensverleggend onderzoek spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen. Zo houden we altijd de verbinding met de samenleving.

Als medewerker onderwijsbalie en diplomering maak je deel uit van het team Onderwijsbalie van het Education Service Centre (ESC). Het ESC bestaat uit circa 40 medewerkers en draagt zorg voor alle student- en onderwijsondersteuning voor de faculteit. Het gaat dan om zaken als toelating van studenten, inrichting van het Studenten Informatie Systeem (SIS), vakaanmelding, cijferregistratie, diplomering, roostering van de onderwijsprogramma’s, informatieverstrekking aan studenten en docenten, (studie)begeleiding van bachelor- en masterstudenten en juridische en administratieve ondersteuning van de Examencommissies. Kenmerkend van het ESC dat er met veel betrokkenheid, enthousiasme en kwaliteitsbewustzijn wordt samengewerkt aan het zo goed mogelijk laten lopen van processen voor onze studenten en docenten.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Recht
  • max. 30 uur per week
  • €2693—€3636 per maand
  • HBO+
  • 12828

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you