Medewerker toelating SBE

Medewerker toelating SBE

Geplaatst Deadline Locatie
4 apr 21 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij flexibel, secuur, analytisch? Bijt jij je graag in complexe materie vast tot je het op de bodem hebt uitgezocht? Solliciteer dan bij team toelating van de School of Business and Economics (SBE) van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Functieomschrijving

De toelating tot een studie is een belangrijk proces voor aankomende studenten. Er komen veel administratieve handelingen, vragen en eisen bij kijken die voor een (aankomend) student ingewikkeld kunnen zijn. Welke documenten zijn er nodig om mijn toelaatbaarheid te bepalen? Kom ik wel in aanmerking als ik een vooropleiding in een ander vakgebied heb gedaan? Hoe kan ik vakken volgen als ik niet aan de VU studeer?

Als Medewerker Toelating ben jij de schakel tussen de studenten en de toelatingscommissies van onze masteropleidingen. Je helpt studenten met uiteenlopende vragen over de toelatingsprocedure, je zorgt dat dit tijdig wordt opgepakt en afgehandeld, en schakelt ondertussen met de verschillende toelatingscommissies. Bovendien houd je ook het (administratieve) overzicht en zorg je voor een nette en snelle afhandeling. Kortom; je helpt onze aankomende studenten om door de toelatingsbomen het bos weer te zien!

Jouw voornaamste taken
  • Beantwoorden van vragen van (aankomende) studenten per mail (zowel in het Nederlands als Engels) over toelating tot de (pre-)masteropleidingen van SBE.
  • Verzamelen, voorleggen en afhandelen van toelatingsverzoeken en -besluiten voor de (pre-)masteropleidingen binnen de faculteit.
  • Verwerken van aanmeldingen voor studenten die een of meerdere losse vakken willen volgen.
  • Meedenken en evalueren van de toelatingsprocedure en gestelde toelatingseisen.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

Wij zoeken een servicegerichte collega met uitstekende contactuele eigenschappen die er plezier in heeft om zaken grondig uit te zoeken. De werkzaamheden zijn complex administratief.
  • HBO/academisch werk- en denkniveau met affiniteit voor onderwijs(administratie).
  • Secuur, stressbestendig en flexibel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Computervaardig: aanleren van een nieuw administratief computersysteem moet geen complexe uitdaging zijn.
  • Bij voorkeur enige ervaring binnen het (hoger) onderwijs en/of in een soortgelijke functie.

We beseffen dat elk individu een unieke set aan vaardigheden, expertise en denkwijze met zich meebrengt. We nodigen dan ook graag iedereen uit die zich herkent in het profiel om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle eisen voldoet.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij de VU draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
  • Een salaris van minimaal € 3.072,00 (Schaal 8) en maximaal € 4.103,00 (Schaal 8) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Medewerker studentenzaken 2. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
  • Een functie voor minstens 0,8 fte. Je arbeidsovereenkomst duurt in eerste instantie 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
  • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
  • collectiviteitskortingen op ziekte- en autoverzekering

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Je komt in het toelatingsteam van de School of Business and Economics te werken, bestaande uit vier collegiale, betrokken medewerkers. Het team is onderdeel van het onderwijsbureau van de faculteit. Het onderwijsbureau is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het onderwijs, docenten en studenten op beleidsmatig, administratief en logistiek gebied.

Welkom bij de faculteit School of Business and Economics
Aan de School of Business and Economics (SBE) van de Vrije Universiteit Amsterdam brengen we relevant onderwijs en onderzoek op het gebied van bedrijfskunde en economie samen. We richten ons op actuele vraagstukken met grote impact op maatschappelijk, economisch en ecologisch gebied: van robotisering tot big data, van arbeidsmarktparticipatie tot verandermanagement.

Samenwerking, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn sleutelwoorden in onze manier van werken. Onze studenten, wetenschappers en medewerkers delen actuele kennis, om samen tot oplossingen te komen voor wereldwijde economische en maatschappelijke uitdagingen. Om een positieve impact te maken op de wereld, de maatschappij en de levens van anderen.

Kom je werken bij SBE? Dan werk je in een stimulerende, dynamische en internationale omgeving samen met collega’s die de samenleving tot weloverwogen keuzes willen brengen. De SBE telt zo’n 7.250 bachelor- en masterstudenten en 1.700 executive studenten, en er werken 600 medewerkers.

Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit Amsterdam staat voor waardengedreven onderwijs en onderzoek. Wij zijn vrije denkers met kennis van zaken en een open houding – a broader mind. Met een ondernemende aanpak en aandacht voor diversiteit, zingeving en medemenselijkheid werken wij aan duurzame oplossingen met maatschappelijke impact. Door onze krachten te bundelen, over de grenzen van vakgebieden heen, werken we aan een betere wereld voor mens en planeet. Samen creëren we een veilig en respectvol werk- en studieklimaat, en een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Lees meer over onze gedragscodes.

We zijn gevestigd op één fysieke campus, in het hart van de Amsterdamse Zuidas, met een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Aan de VU werken ruim 5.500 medewerkers en volgen ruim 30.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Diversiteit
Diversiteit is een speerpunt van de VU. De VU wil toegankelijk en ontvankelijk zijn voor diversiteit in vakgebieden, culturen, ideeën, nationaliteiten, overtuigingen, voorkeuren en levensbeschouwingen. Vanuit vertrouwen, respect en interesse leiden verschillen hier tot nieuwe inzichten en innovatie, tot scherpte en helderheid, tot excellentie en een ruimer begrip.

Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening.

We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van de VU-gemeenschap.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Landbouw
  • €3072—€4103 per maand
  • HBO
  • 3938

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you