Enterprise risk manager

Enterprise risk manager

Geplaatst Deadline Locatie
4 apr 28 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Risico’s die impact hebben op de hele universiteit. Als enterprise risk manager breng jij ze in beeld. Zo til je TU Delft naar een hoger niveau van risicobewustzijn en -beheersing.

Functieomschrijving

Binnen onze faculteiten en directies brengen collega-risicomanagers in kaart welke risico’s er zijn en wat er nodig is aan beheersmaatregelen. Bijvoorbeeld op het vlak van financiën, cybersecurity en diverse terreinen van veiligheid. In deze nieuwe rol maak jij het verschil door een top 3 van deze risico’s voor TU Delft als geheel te maken én verbanden te leggen. Je integrale rapportage en advies over prioritering en maatregelen biedt het College van Bestuur essentiële inzichten.

Om dit voor elkaar te krijgen zoek je de samenwerking op met collega’s in diverse organisatieonderdelen. Denk aan decanen en directeuren. Voor hen ben je een volwaardige gesprekspartner die helpt om snel tot de kern van belangrijke risico’s en de beheersing ervan te komen. Je vergroot het risicobewustzijn, stimuleert de toepassing van tools als een risicomatrix en werkt samen aan uniforme rapportages. Zo professionaliseer je het proces én help je om onze schat aan kennis en onderzoeksdata te beschermen.

Jouw uitdaging? Iedereen meekrijgen in een gezamenlijke aanpak van risicomanagement. Niet door regels op te leggen, maar door zichtbaar te zijn als aanspreekpunt. En door actief kennis te delen en faculteiten van elkaar te laten leren. Heb je hier een goed idee voor? Zoals het organiseren van een plenaire sessie of congres? Je voorstellen zijn welkom!

Organisatorisch valt je functie binnen het Bestuursbureau, al heb je contact met collega’s verspreid over de hele campus. Jij en je collega’s maken graag tijd voor elkaar. Om inhoudelijk te sparren of voor een koffiemomentje. Ook werk je nauw samen met het College van Bestuur, want jouw totaalbeeld is cruciaal voor de besluitvorming. Over de opzet en werking van het risicomanagementproces rapporteer je aan de Vice President Operations. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt wo-niveau.
  • Je hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van risicomanagement in een complexe organisatie, bij voorkeur in het hoger onderwijs of de publieke sector.
  • Je hebt gevoel bij de strategische en bestuurlijke vraagstukken die in het hoger onderwijs spelen, en van de context waarin een universiteit opereert.
  • Je hebt ervaring met relevante risicodisciplines en/of bent bereid hierover meer te leren. Denk aan arbo, veiligheid, milieu, gebouwgebonden risico’s, informatierisico’s, cyberrisico’s en personeelsrisico’s.
  • Je kunt in het Nederlands en Engels helder en overtuigend rapporteren en presenteren. Zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt goed samenwerken met stakeholders op alle niveaus van de organisatie. Daarbij heb je oog voor de belangen en behoeften van verschillende partijen en weet je daarop in te spelen

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
  • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 13 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €6.002,- en een maximum van €7.305,-  bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Bestuursbureau

Het Bestuursbureau functioneert in de kern van het beleidsmatige en bestuurlijke netwerk van de universiteit en ondersteunt het College van Bestuur bij de coördinatie van besluitvormingsprocessen op instellingsniveau. Het Bestuursbureau bundelt daarmee activiteiten en functies die zijn gericht op het leveren van de operationele en strategische ondersteuning bij het realiseren van bestuurlijke besluitvorming, inclusief medezeggenschap. Het Bestuursbureau als geheel staat onder leiding van de Secretaris van de Universiteit. Het Bestuursbureau is onderverdeeld in de secties Bestuurlijke Coördinatie, Ondersteuning Medezeggenschap, Secretariaten Bestuurlijke Samenwerking, Bestuurssecretariaat CvB, Diversity & Inclusion Office, Integrity Office en Internal Audit.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €6002—€7305 per maand
  • Universitair
  • TUD05232

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you