Applicatiebeheerder logistiek en inkoop

Applicatiebeheerder logistiek en inkoop

Geplaatst Deadline Locatie
5 apr 17 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij kennis van logistieke processen en beheer jij graag applicaties in dit domein? We komen graag in contact.

Functieomschrijving

Als applicatiebeheerder binnen de afdeling Administration Services ondersteun je de bedrijfsvoering en medewerkers. Je werkt aan het in gebruik nemen van nieuwe functionaliteiten. Met jouw kennis van logistieke en inkoopprocessen ben je een prettige sparringpartner. In de komende jaren vervangen wij ons gehele ERP-landschap en jij zal deze transitie mede vormgeven. Bij ons kun je hybride werken, is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werken we nauw samen in een collegiale sfeer.

Wat ga je doen?
Jij bent als applicatiebeheerder verantwoordelijk voor de functionaliteit binnen de applicaties die inkoop- en logistieke processen ondersteunen. Een groot deel van deze processen wordt ondersteund door ons huidige ERP-landschap in SAP. Daarnaast zijn er enkele andere applicaties voor specifieke doeleinden binnen dit domein.

Wat betekent dit concreet:
 • Je bent het aanspreekpunt voor onze directie IAC (Inkoop & Aanbestedingscentrum). Je werkt samen met de collega applicatiebeheerders van diverse domeinen. Daarnaast werk je samen met informatiemanagers, architecten, key-users en leveranciers. Ook neem je deel aan projecten.
 • Je draagt zorg voor, analyseert en beheert complexe of ingrijpende changes en incidenten. Je onderzoekt mogelijke verbeteringen van het beheer en processen.
 • Je overlegt regelmatig met managers, gebruikers en klanten en voert adviesgesprekken. Je begeleidt gebruikers en je onderzoekt hun eisen en wensen.
 • Je bewaakt de vastgelegde uitgangspunten in de architectuur voor het IT-landschap.
 • Je werkt in teamverband aan projecten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je communiceert gemakkelijk, bent goed in samenwerken in een team en je schakelt moeiteloos op diverse niveaus met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Verder heb je:
 • een afgeronde relevante IT- of Bedrijfskunde opleiding op hbo- of wo-niveau;
 • aantoonbare kennis van ERP-oplossingen met de focus op inkoop;
 • meerdere jaren werkervaring binnen het IT-vakgebied;
 • kennis van personele processen en meerdere jaren ervaring als functioneel- of applicatiebeheerder.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
 • een functie voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.377,- tot maximaal € 5.090,- bij een fulltime dienstverband (schaal 9 of 10 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.
 • De mogelijkheid tot hybride werken, 50% op kantoor en 50% vanuit huis.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Information and Technology Services (ITS) is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. ITS is één van de acht ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. De directie ITS bestaat uit dertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 35.000 studenten nemen diensten van ITS af. Het is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

 • IT
 • Gedrag en maatschappij
 • 32—40 uur per week
 • €3377—€4640 per maand
 • HBO
 • 3798

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you