Business controller

Business controller

Geplaatst Deadline Locatie
5 apr 20 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als business controller van de directie Campus Real Estate & Facility Management (CREFM) werk je samen aan de ontwikkeling en het beheer van de campus en de faciliteiten. Denk hierbij de komende jaren aan onderwerpen als een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030, en bovengenoemde Campusstrategie. Hierbij bewaak je het investeringsprogramma (900 miljoen Euro over 10 jaar) dat onder de Campusstrategie ligt.

De totale jaarlijkse begroting van de universiteit is circa 1 miljard Euro, waarvan zo’n 130 miljoen Euro voor huisvestingslasten. Daar zoeken wij een business controller voor.

Wie we zoeken

We zoeken een collega met liefde voor en ervaring met vastgoedbeheer en ontwikkeling. Een sterke business controller die doortastend kan challengen op complexe vastgoedprojecten en -vraagstukken in relatie tot formele besluiten en beleidsnotities.

Je rapporteert en adviseert proactief over de realisatie van ambities in relatie tot de uitnutting van de begroting, alsook over de realisatie en forecast van de Campusstrategie en grond exploitatie (GREX). Je geeft antwoord op (financiële) vragen van de organisatie en zoekt proactief verbinding. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over lopende vastgoedprojecten en (business-) vraagstukken, en signaleert risico’s en kansen. Je hebt daarnaast een adviserende rol om de integraliteit van de Campusstrategie en GREX te controleren en ondersteunen in de uitvoering en ontwikkeling. Je ziet jouw rol als regisseur én adviseur van de projectenportefeuille en steekt daarbij ook graag de handen uit de mouwen. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met vastgoed, en grotere vastgoedportefeuilles waarbij zowel bestaande assets als nieuwe ontwikkelingen worden vormgegeven
  • Je bent ervaren in het maken van meerjarige begrotingen en het opstellen van businesscases en je kunt de verbinding leggen tussen businesscases en andere dossiers van CREFM.
  • Je werkt nauw samen met je teamleden, samen organiseer je de werkzaamheden binnen het team en je bent sparringpartner en aanspreekpunt voor de business controllers in het team.
  • Je hebt een wo of hbo opleiding op het gebied van (bedrijfs-) economie of in controlling. Een afgeronde opleiding registercontrolling (RC) of MRE is een pré.
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een complexe en grote organisatie.
  • Je bent organisatiesensitief, maakt makkelijk contact, kunt goed omgaan met diverse belangen en je bent in staat om binnen dit krachtenveld verbeteringen door te voeren.
  • Je bent outgoing, inhoudelijk sterk en een energieke aanpakker. Je denkt in mogelijkheden, toekomstgericht.
  • Je bent communicatief sterk en schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.  

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op verlenging. 
  • Een functieomvang van 38 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332,- en een maximum van €5.929,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Finance

De ambitie van de TU Delft vraagt om investeringen in onderzoek, techniek, en onderwijs, en dat zegt direct alles over het belang van Finance. Wij adviseren het College van Bestuur, de faculteiten en diensten over financiële vraagstukken op het gebied van business control, procurement, treasury management, fiscaliteiten en verzekeringen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de planning- en controlcyclus en de gehele financiële administratie. Dit alles is onmisbaar voor de TU Delft om hun ambities waar te maken. Je bent van harte uitgenodigd om hiervan deel uit te maken. 

Specificaties

  • Financiën
  • max. 38 uur per week
  • €4332—€5929 per maand
  • Universitair
  • TUD05236

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you