Lerarenopleider regio Limburg

Lerarenopleider regio Limburg

Geplaatst Deadline Locatie
5 apr 18 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In een wereld waar we steeds meer van vragen, zijn mensen nodig die willen bijdragen aan het onderwijs. Docenten en kritische denkers voor de klas. Als lerarenopleider leid je docenten op voor het voortgezet onderwijs. Zo help jij een nieuwe generatie leraren op te staan.

Wegens het vertrek van een collega zijn we voor de regio Zuid- en Midden-Limburg op zoek naar een lerarenopleider. De Radboud Universiteit is een samenwerking aangegaan met de Universiteit Maastricht om meer academici op te leiden voor de regio Midden- en Zuid-Limburg.

Als opleider neem je een centrale rol in het vormgeven en uitvoeren van deze samenwerking. Je zult onderwijs op locatie in Limburg verzorgen en daar de contacten met scholen onderhouden.

Samen met stagebegeleiders en vakdocenten van de opleidingsschool ben je betrokken bij de begeleiding en beoordeling van studenten in de praktijk.

In jouw functie verbind je wetenschappelijk onderzoek aan de onderwijspraktijk. Je draagt bij aan de opleiding van eerste- en tweedegraads leraren, die door hun studie beschikken over grondige en actuele kennis van het wetenschappelijk onderzoek in hun vakgebied.

Mogelijk ben je inzetbaar voor andere werkzaamheden binnen de Radboud Docenten Academie en/of regionale en landelijke projecten. De grootte van de aanstelling wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van de inzetbaarheid voor deze andere werkzaamheden.

Een dienstverband op basis van detachering behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding: een academische eerstegraads bevoegdheid in een schoolvak of een master in onderwijskunde. Bij voorkeur ben je gepromoveerd.
  • Je hebt bij voorkeur drie jaar ervaring met het begeleiden van (aanstaande) docenten, bijvoorbeeld in de rol als schoolopleider of werkplekbegeleider.
  • Je hebt een Basiskwalificatie Onderwijs of de bereidheid om deze te behalen.
  • Je bent aantoonbaar actief betrokken bij en hebt visie op ontwikkelingen en vernieuwingen in het onderwijs zoals Samen Opleiden & Professionaliseren.
  • Je bent in staat te verbinden en samenwerking vorm te geven.
  • Je bent didactisch en communicatief sterk en beschikt over innovatief vermogen.
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op donderdag en vrijdag.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Een dienstverband op basis van detachering behoort tot de mogelijkheden.
  • Je salaris binnen salarisschaal 11 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Specificaties

  • Lector
  • Universitair
  • 32.001.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you