Coördinator Aanmelding en Toelating (0.8-1.0 fte)

Coördinator Aanmelding en Toelating (0.8-1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
9 apr 17 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoek je een leuke, afwisselende baan in een inspirerende omgeving? Ben je servicegericht, accuraat en betrokken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Coördinator Aanmelding en Toelating internationale studenten ben je verantwoordelijk voor de gehele keten van aanmelden en toelaten van studenten voor onze pre-master en masterprogramma’s.

Functie-omschrijving
Als Coördinator Aanmelding en Toelating behandel je elk semester honderden aanmeldingen. Van 1 november tot 1 mei, wanneer de aanmeldperiode/inschrijving open is, komen er elke dag aanmeldingen binnen. Elke ochtend log je in op ons studenteninformatiesysteem Osiris, bekijk je de binnengekomen aanmeldingen. Je controleert de toelaatbaarheid van de aanmeldingen tot onze masteropleidingen en verwerkt deze aanmeldingen in Osiris.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de aanmeldprocessen, de jaarlijkse evaluatie en de verbetering hiervan. Je bent een belangrijke schakel in het proces, waarbij je aanmeldingsverzoeken voor opleidingen van Erasmus School of Economics behandelt. Jouw taak omvat het grondig/zorgvuldig controleren van (aanmeld)dossiers op volledigheid en het nemen van weloverwogen beslissingen over toelaatbaarheid. Vervolgens zorg je voor een tijdige en heldere communicatie van deze besluiten naar de studenten, waarbij je vragen met plezier maar accuraat beantwoordt in zowel het Nederlands als het Engels. Dit alles doe je gedurende de coördinatie van het aanmeldproces. Je aandachtsgebied zal met name de toelating van internationale studenten zijn.

Maar dat is niet alles. Als Coördinator Aanmelding en Toelating heb je ook de facultaire verantwoordelijkheid voor studentenhuisvesting van deze internationale studenten. Je neemt deel aan universiteitsbrede overleggen waarin je de belangen van de faculteit en onze potentiële studenten behartigt. Denk hierbij aan overleggen met admissioncoördinatoren van andere faculteiten maar ook met bijvoorbeeld centrale diensten zoals het centrale admissions office. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van huisvestingsverzoeken van potentiële studenten.

Ook werk je nauw samen met verschillende collega’s binnen de afdeling Studentenzaken. Dit is een dynamische omgeving waar initiatief wordt gewaardeerd en actie wordt ondernomen. Als Coördinator Aanmelding en Toelating heb je de kans om te schitteren in een team dat gedreven is om de studentenervaring te optimaliseren en de academische gemeenschap te versterken.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een collega op HBO-werk- en denkniveau, die minstens twee jaar ervaring heeft in een administratieve functie en zelfstandig kan werken. Daarnaast is een uitstekende beheersing van het Engels (C1) en goede beheersing van het Nederlands (B2) vereist, evenals een hoog (ontwikkeld) niveau van vaardigheid in Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Ervaring met werken in het Hoger Onderwijs, en specifiek met een studenteninformatiesysteem zoals Osiris of in een toelatingsfunctie, is een pluspunt. Voor deze rol is het essentieel dat je uitstekend overzicht kunt behouden over je taken en goed kan prioriteren en plannen. Jouw sterke (interculturele) communicatieve vaardigheden, servicegerichtheid en proactiviteit zijn goed ontwikkeld en je beleeft veel plezier in het werken in een team. Voor deze functie is het ook belangrijk dat je analytisch bent, oog hebt voor detail en nauwkeurig werkt, zelfs tijdens drukke periodes. Je moet in staat zijn om op een duidelijke en beleefde manier te communiceren, terwijl je empathisch en vriendelijk blijft. We kijken uit naar iemand met een positieve instelling, die graag wil bijdragen aan de teamontwikkeling en aan het verbeteren van bestaande processen.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van de functie is per direct. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling (38 uur) tussen € 3.072 en € 4.103 bruto per maand Schaal 8, conform de CAO-NU. Je hebt als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij Erasmus School of Economics (ESE). De functie heeft een omvang van 0,8 fte - 1 fte. Het contract wordt aangegaan voor een periode van een jaar, en kan bij goede prestaties en onveranderde organisatieomstandigheden verlengd worden met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Alles wat we je verder te bieden hebben vind je hieronder!

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Erasmus School of Economics (ESE) behoort tot een van de grootste faculteiten van Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) met meer dan 7000 studenten en 340 fte personeel. De geschiedenis grijpt terug tot 1913, het jaar waarin het particulier initiatief tot oprichting van de Nederlandsche Handels-Hoogeschool op brede steun mocht rekenen van het Rotterdamse bedrijfsleven. Een voortdurende focus op kwaliteit van onderzoek en opleidingen heeft geleid tot een toonaangevende faculteit die meedraait in het mondiale academische speelveld. De faculteit bestaat uit vier verschillende capaciteitsgroepen: bedrijfseconomie, algemene economie, toegepaste economie en econometrie. Hierin zijn de wetenschappers werkzaam die dagelijks topprestaties leveren op het gebied van onderwijs, onderzoek en impact. De capaciteitsgroepen en de decaan van de faculteit worden ondersteund door de afdeling Bedrijfsvoering onder leiding van de directeur bedrijfsvoering, bestaande uit het bestuurssecretariaat, business control, Human Resources Management, IT/IV, support, privacy office en andere facilitaire onderdelen.

Afdeling

Met wie ga je werken?

Je gaat werken binnen de afdeling Studentenzaken; een enthousiaste en betrokken afdeling die houdt van aanpakken. Binnen de afdeling komen de werkvelden aanmelding en toelating, informatievoorziening voor studenten, Examencommissie, kwaliteitszorg en studieadvies samen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • HBO
  • 4211

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you