Full stack developer

Full stack developer

Geplaatst Deadline Locatie
9 apr 20 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ontwikkel krachtige softwareoplossingen en werk samen met een multidisciplinair team aan grensverleggende projecten. Jouw bijdrage strekt verder dan coderen, het draagt indirect bij aan onze missie: impact for a better society!

Jouw werk draait om meer dan alleen coderen; je speelt een belangrijke rol in het behalen van onze ambitieuze innovatiedoelstellingen. Zo ontwerp, ontwikkel en implementeer je gebruiksvriendelijke softwareoplossingen die bijdragen aan de digitalisering van diverse workflowprocessen. Daarbij kun je je volop (verder) ontwikkelen met technologieën als Kotlin, Java, Javascript, Angular en Django Python. Ons platform is gebaseerd op Valtimo/Camunda, waarin processen met BPMN gemodelleerd zijn.

Samenwerking staat centraal; je maakt deel uit van een dynamisch multidisciplinair agile-/scrumteam. Hier bouw je met architecten, productowners en andere ontwikkelaars bruggen tussen de wensen van de klant en de technische mogelijkheden. De diversiteit in projecten biedt je de kans om nauw contact te onderhouden met uiteenlopende klanten en hun behoeften te verenigen in gezamenlijke oplossingen. Mede dankzij jouw werk kunnen wij als TU Delft nog meer ingenieurs opleiden voor wereldwijde uitdagingen, bijvoorbeeld rondom innovatie, duurzaamheid en klimaatverandering.

Jouw werk heeft directe impact, of je nu bijdraagt aan het verbeteren van het casemanagementplatform of het digitaliseren van het afstudeerproces voor onze 8 faculteiten. Binnen de afdeling Datamanagement van het Shared Service Centre ICT maak je deel uit van het workflowteam, een team in opbouw met nu 9 professionals. Samen met hen draag je bij aan een cultuur waar openheid, duidelijkheid en positiviteit voorop staan, en waar ruimte is voor eigen inbreng en het verkennen van mogelijkheden. Zo stimuleer je niet alleen innovatie maar ook persoonlijke groei, zowel van jezelf als van je minder ervaren collega's. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om je kennis uit te breiden of te verdiepen.

Bij TU Delft hechten wij veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. We ondersteunen dit met flexibele werktijden en de mogelijkheid om bij een fulltime dienstverband twee dagen per week vanuit huis te werken.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt hbo- of wo-niveau en minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de richting van softwareontwikkeling.
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen, CI/CD, Git en microservice-architectuur voor het bouwen van grote, complexere applicaties.
 • Je bent bekend met scrum-methodologie en agile ontwikkelingsprocessen, of bent erg gemotiveerd om deze te leren.
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig naar ICT-ontwikkelingen en -trends en deelt graag kennis binnen een cultureel divers team.
 • Jouw probleemoplossend vermogen is sterk en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.332,- en een maximum van €5.929,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie ICT

Bij de directie ICT werken we met circa 200 collega’s verdeeld over een aantal teams: Shared Service Center, Project Management Services, Informatiemanagement, Security, Privacy & Architectuur en Innovatie.

We werken als directie ICT gezamenlijk met de faculteiten en andere directies van de TU Delft aan uiteenlopende projecten. De complexiteit en grootte van de organisatie zorgen ervoor dat ons werk vaak een uitdagende puzzel is. De grootste opdracht waar we de komende jaren als TU Delft voor staan, is het versnellen van de digitalisering om zo onze positie als universiteit van wereldklasse te versterken.

We werken veel samen met de specialisten op onze eigen ICT-afdeling en met onze collega’s verspreid over de universiteit. De campus is een bruisende omgeving waar altijd van alles gebeurt. De cultuur is informeel en inclusief. Er is ruimte voor een belangstellend gesprek bij de koffieautomaat en als je het leuk vindt, kun je deelnemen aan diverse activiteiten die op de campus worden georganiseerd. Bovendien krijg je binnen de directie ICT het vertrouwen en de vrijheid om je eigen werk in te delen. Er is veel mogelijk op het gebied van opleidingen en wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Wil je meer weten over hoe het is om bij ICT te werken en zien welke vacatures er nog meer zijn? Bekijk dan hier onze werken-bij-ict pagina.

Specificaties

 • IT
 • 36—40 uur per week
 • €4332—€5929 per maand
 • HBO+
 • TUD05144

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you