Postdoc/Epidemioloog voor ALS-onderzoek

Postdoc/Epidemioloog voor ALS-onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
12 apr 2 mei Utrecht
Draag bij aan baanbrekende inzichten als Postdoc/Epidemioloog in het ALS-register. Voeg je bij ons team van deskundigen in de afdeling Neuromusculaire Ziekten en speel een cruciale rol in de evolutie van het landelijke ALS-register.

Functieomschrijving

Als Postdoc/Epidemioloog neem je het voortouw in het opzetten en uitvoeren van onderzoeksprojecten binnen ons ALS-register. Jouw taak is het verzamelen en analyseren van data van zowel ALS-patiënten als gezonde deelnemers, met als doel inzichten te verkrijgen in de risicofactoren, prognoses en het verloop van ALS.

Je speelt een sleutelrol in de dagelijkse leiding van het register, biedt begeleiding aan promovendi en werkt actief aan de uitbreiding en internationalisering ervan. In deze functie werk je samen met wereldwijde farmaceutische partners en academische instellingen, waardoor je regelmatig in internationaal overleg zult zijn. Jouw bijdrage is essentieel voor het verder ontwikkelen van het register en het bevorderen van ons begrip van ALS.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Een daadkrachtige, enthousiaste teamplayer met een afgeronde promotie in de geneeskunde, epidemiologie, statistiek of gerelateerd vakgebied en affiniteit met het doen van epidemiologisch onderzoek, registers, case-control studies en/of risicofactoren in levensstijl en omgeving.
  • Afgeronde promotie in de epidemiologie, geneeskunde, statistiek of een vergelijkbaar vakgebied.
  • Bewezen ervaring met epidemiologisch onderzoek en de analyse van complexe datasets.
  • Sterke affiniteit met thema's als registers, risicofactoren, en case-control studies.
  • (Gewenst) Ervaring met de specifieke patiëntenpopulatie.
  • (Gewenst) Ervaring in het begeleiden van promovendi.
  • Uitstekende plannings- en coördinatievaardigheden.
  • Teamspirit met uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (36 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 5.292,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

De Neurologie & Neurochirurgie bestaat uit zes zorglijnen. In plaats van een indeling in afdelingen en medisch specialismen zijn de zorglijnen geformeerd rondom de topreferente patiëntengroepen met de daaraan gekoppelde onderzoekslijnen. Binnen deze onderzoeksgroep wordt met name onderzoek gedaan naar de neuromusculaire ziekte amyotrofische laterale sclerose (ALS). Deze groep behoort tot de internationale top in onderzoek op dit gebied. Daarnaast worden er klinische (medicijn) studies uitgevoerd, zowel gesponsord als investigator-initiated.

Additionele informatie

Neem dan contact op met onze collega:
Prof. dr. L.H. van den Berg
0887557939
l.h.vandenberg@umcutrecht.nl

Specificaties

  • Postdoc
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €5292 per maand
  • Universitair
  • 2024-4458

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 2 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).