Salesforce CRM Specialist (0,8-1,0 fte/ 32-40 uur)

Salesforce CRM Specialist (0,8-1,0 fte/ 32-40 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
12 apr 8 mei Tilburg
Ben jij helemaal thuis in het Salesforce Core CRM platform? Ben jij graag de schakel tussen de business en de technologie? Weet jij als geen ander hoe je de kracht van Salesforce kan inzetten om de verschillende doelgroepen van Tilburg University (studiekiezers, studenten, alumni, medewerkers, corporate relaties) op het gebied van sales, service en marketing de best mogelijke ervaring te geven? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Functieomschrijving

Jouw functie 

Als Salesforce CRM specialist kun je veel voor ons betekenen en wij voor jou. Je krijgt een afwisselende functie, waarin:

•    Je functioneert als specialist bij het implementeren van nieuwe functionaliteiten binnen Salesforce.
•    Je adviseert de organisatie om te komen tot verbeteringen.
•    Je monitort / beheert problemen en risico’s.  •    Je leidt het proces van opstellen, documenteren en onderhouden van de requirements.
•    Je adviseert en doet proactief onderzoek naar verbetermogelijkheden van Salesforce, in samenwerking met het Salesforce team.

Als team Web & Marketing Technology (WMT, totaal 16 personen) hebben we contacten binnen de hele universiteit. Je werkt nauw samen met content-, web-, event-, customer journey-, customer care- en dataspecialisten. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een informeel en hecht team met aanpakkersmentaliteit. Het CRM team bestaat uit 2 Salesforce specialisten, 2 Marketing Cloud specialisten, 1 Data-analist en 1 externe Developer/Consultant. Daarnaast werken we voor nieuwe ontwikkelingen samen met een extern CRM consultancy bureau. 

 

Jouw werkzaamheden

Dit ga jij doen: 
•    Uitvoeren: vrijwel al onze Salesforce data wordt automatisch gecreëerd via webformulieren. Een beperkte hoeveelheid data wordt door de salesforce functioneel beheerders via een import tool gecreëerd op basis van input vanuit andere teams. Voorbereidingen voor evenementen, zoals open dagen, zijn hier een voorbeeld van. Wekelijks wordt er een backup gemaakt. Je beantwoordt operationele vragen omtrent het gebruik van Salesforce. Als er bugs of storingen worden gemeld, achterhaal je wat er precies misgaat en hoe ernstig het probleem is. Je deelt je bevindingen met een collega functioneel beheer en schakelt waar nodig met de leverancier om tot een oplossing te komen.
•    Ontwikkelen: vanuit de technische mogelijkheden adviseer je over en help je met de optimale inrichting en het gebruik van Salesforce ten behoeve van leadnurturing en conversie. Je adviseert en ondersteunt de front office bij het inrichten van webformulieren en draagt zorg voor de juiste verwerking van de data. Daarnaast zijn we voortdurend bezig met grote en kleine nieuwe ontwikkelingen in onze Salesforce org, waarvoor jouw inbreng onmisbaar is. 
•    Testen: ontwikkelingen in de Salesforce inrichting test je uitvoerig: levert het gemaakte, het beoogde resultaat en gaat er niets anders stuk.
•    Documenteren: je zorgt dat uitgevoerde wijzigingen goed worden uitgewerkt en bewaard, zodat deze bij volgende ontwikkelingen geraadpleegd kunnen worden. Je registreert wanneer welke aanpassingen live zijn gegaan, zodat bij eventuele problemen de oorzaak sneller kan worden gevonden. 
•    Monitoren: je beheert, onderhoudt en analyseert relaties en datakwaliteit in Salesforce. Je evalueert campagnes, richt dashboards en rapportages in via PowerBI. 
•    Doorontwikkelen: vanuit je ervaring met Salesforce en behoeften vanuit de afdeling, kijk je welke aanpassingen de applicatie en het beheer beter maken, en hoe deze oplossingen concreet zouden kunnen werken. 

 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wat jij meebrengt

Tilburg University zoekt ondersteunende collega’s die hun talenten willen inzetten voor een internationale universitaire gemeenschap. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw bijdrage. Wij denken dat je voor deze functie de volgende bagage moet hebben: 

•    Je hebt een afgeronde opleiding op tenminste hbo-niveau op het gebied van IT, data, of een andere vergelijkbare richting, en hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring binnen Salesforce. 
•    Je hebt grondige kennis van Salesforce Sales en Service Cloud en je hebt affiniteit met Salesforce Marketing Cloud. Bovendien heb je aantoonbare ervaring in het beheren en ontwikkelen van Salesforce systemen. 
•    Je bent gecertificeerd Salesforce Administrator. Certificeringen voor Service/Sales Cloud en Platform App builder zijn een pre. •    Je hebt ervaring met Salesforce Flows en SQL, en kennis van een programmeertaal (zoals Python, APEX, Java etc.) is een pre. 
•    Je bent proactief, analytisch, gedreven, communicatief vaardig, secuur en je kunt je collega’s meenemen op het gebied van CRM.
•    Je kan snel processen doorgronden, snel schakelen en ziet de gevolgen van wijzigingen in het CRM- systeem. 
•    Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands zijn dan ook uitstekend.

 

Arbeidsvoorwaarden

Jouw waarde vergroten 

Je krijgt bij ons volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en een afwisselende loopbaan. Je werkt met collega’s binnen en buiten je team van wie je veel kunt leren. Wij moedigen collega’s aan zich te ontwikkelen in hun vakgebied en talenten. Dit kan bijvoorbeeld via trainingen, cursussen, teamsessies, conferenties en intervisie. Wij hechten groot belang aan teamspirit en hebben een heldere, gedeelde visie op persoonlijk leiderschap (Connected Leading). Het ontwikkelen van kwaliteiten als zelfreflectie, dialoog en openheid/transparantie staat daarbij centraal. Lees hier meer over persoonlijke ontwikkeling bij Tilburg University.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Jouw waardevolle inbreng wordt bij ons beloond met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en voldoende aandacht voor de balans werk en privé. Ons aanbod: 

•    Een salaris van minimaal €3.377 en maximaal € 4.640 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Functioneel (Informatie) Beheerder 2 en salarisschaal 9 van de Cao Nederlandse Universiteiten. 
•    Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie, krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.  
•    41 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek). •    Vakantietoeslag van 8%.
•    Een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen.
•    Mogelijkheid om je Salesforce-kennis verder te ontwikkelen door middel van trainingen. 
•    Volledige kostenvergoeding voor duurzaam woon-werkverkeer: wandelen, fietsen of openbaar vervoer. 
•    Een gezonde werk/privé balans. Je kunt hybride werken: op de campus én, tegen een vergoeding, thuis.
•    Ons keuzemodel laat jou fiscaal voordelig kiezen uit diverse faciliteiten.
       
Jouw werkomgeving 
Je gaat werken op een gezellige, groene campus met volop voorzieningen. Bij een toonaangevende, ondernemende en innovatieve universiteit in de mens- en maatschappijwetenschappen. Waar 2.400 medewerkers werken en 20.000 studenten van zo’n 100 verschillende nationaliteiten studeren. Een organisatie die al bijna honderd jaar samenwerkt vanuit een traditie die wil bijdragen aan de samenleving. Die een gemeenschap wil zijn waar verschillen in leeftijd, gender, geaardheid en culturele en religieuze achtergrond op waarde worden geschat, met gelijke kansen voor collega’s en studenten. Waar bovendien bij alle beslissingen rekening wordt gehouden met het leefbaar houden van de aarde voor volgende generaties. Lees hier meer over de universiteit.

Specificaties

  • IT
  • 22255

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Tilburg University). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Hoe kun je solliciteren?
Solliciteer uiterlijk woensdag 8 mei 2024, dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Sandra Verhoeven-Klijn, Teamleider Web & Marketing Technology en voeg een actueel cv toe. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen/mailen met Eric Delahay, 013-4664112, email: e.j.m.delahay@tilburguniversity.edu
De 1e gespreksronde vindt plaats op: vrijdag 17 mei.
De 2e gespreksronde vindt plaats op: vrijdag 24 mei.
 
De selectiecommissie bestaat uit: 
1.    Sandra Verhoeven-Klijn, Teamleider Web & Marketing Technology 
2.    Eric Delahay, Functioneel beheerder Salesforce Sales en Service Cloud
3.    Kenneth Rozendaal, Developer Salesforce
4.    Joost Groen, Databasemanager Alumnirelaties en fondsenwerving
5.    Anneke Loeffen, Coördinator Customer Care & Inbound Recruitment

Je start liefst zo snel mogelijk met werken voor Tilburg University. Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Sollicitatiecode
Tilburg University hanteert de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Hoe kun je solliciteren?
Solliciteer uiterlijk woensdag 8 mei 2024, dit kan uitsluitend online. Richt je motivatiebrief aan Sandra Verhoeven-Klijn, Teamleider Web & Marketing Technology en voeg een actueel cv toe. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen/mailen met Eric Delahay, 013-4664112, email: e.j.m.delahay@tilburguniversity.edu
De 1e gespreksronde vindt plaats op: vrijdag 17 mei.
De 2e gespreksronde vindt plaats op: vrijdag 24 mei.
 
De selectiecommissie bestaat uit: 
1.    Sandra Verhoeven-Klijn, Teamleider Web & Marketing Technology 
2.    Eric Delahay, Functioneel beheerder Salesforce Sales en Service Cloud
3.    Kenneth Rozendaal, Developer Salesforce
4.    Joost Groen, Databasemanager Alumnirelaties en fondsenwerving
5.    Anneke Loeffen, Coördinator Customer Care & Inbound Recruitment

Je start liefst zo snel mogelijk met werken voor Tilburg University. Deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid, gaat onze voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Sollicitatiecode
Tilburg University hanteert de sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP).

Solliciteer uiterlijk op 8 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).