Communicatieadviseur/Teamcoördinator Facilitaire Campus Organisatie

Communicatieadviseur/Teamcoördinator Facilitaire Campus Organisatie

Geplaatst Deadline Locatie
15 apr 29 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een ervaren communicatieadviseur/teamcoördinator die adviesvaardigheden combineert met een hands-on aanpak? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Als communicatieadviseur ontwikkel je in lijn met het VU communicatiebeleid het (strategisch) communicatiebeleid van de Facilitaire Campus Organisatie (FCO) en stel je in- en externe communicatieplannen op voor projecten binnen (facilitaire) dienstverlening en campus/gebiedsontwikkeling. Daarnaast werk je mee aan de realisatie van de plannen en ben je coördinator van het team Communicatie FCO.

Jouw taken
  • Je stelt communicatieplannen op en vertaalt doelstellingen naar toegankelijke boodschappen voor diverse in- en externe doelgroepen en ontwikkelt on- en offline communicatieacties om doelgroepen te bereiken, raken en bewegen
  • Als coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor communicatie binnen FCO, Je coördineert de werkzaamheden binnen het team Communicatie FCO en helpt mee deze uit te voeren. Het team bestaat uit een senior (web) redacteur, een communicatiemedewerker, een adviseur en een projectleider traffic.
  • Je adviseert (gevraagd en ongevraagd), informeert en ondersteunt het managementteam op het gebied van communicatievraagstukken. Je signaleert kansen en knelpunten en doet voorstellen ter verbetering van de effectiviteit en kwaliteit van de communicatie.
  • Je neemt het initiatief voor samenwerkingsrelaties. Je werkt nauw samen met de teams Campusontwikkeling, Realisatiemanagement en Portfoliomanagement als het gaat om de (facilitaire)dienstverlening en campus/gebiedsontwikkeling op de VU Campus. Ook stem je veelvuldig af met communicatieadviseurs, woordvoering, faculteiten en diensten. Buiten de VU werk je onder andere samen met diverse partijen op Zuidas.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • Je hebt (minimaal) een afgeronde HBO-opleiding, op het gebied van communicatie, en minimaal vijf jaar relevante werkervaring
  • Je hebt ervaring met communicatievraagstukken op het gebied van (facilitaire) dienstverlening en bouw/gebiedsontwikkeling. Ervaring met duurzaamheidscommunicatie en energietransitie is een pre
  • Je hebt ervaring met het adviseren over en ontwikkelen van (online) communicatiemiddelen, het creëren van aansprekende content (tekst en beeld) voor verschillende doelgroepen en kanalen, persberichten en het coördineren en organiseren van evenementen
  • Je bent een gesprekspartner die adviesvaardigheden combineert met een hands-on aanpak. Je stroopt graag je mouwen op, bent flexibel, pakt zaken snel op en je kunt goed projectmatig werken
  • Je hebt brede, actuele (online) kennis van het vakgebied
  • Je bent creatief en redactioneel sterk, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, en beheerst de Engelse taal goed
  • Je bent iemand die van nature gemakkelijk zaken coördineert en uit zichzelf verbinding legt met collega’s, verspreid over diverse teams binnen de VU.

Als universiteit streven we naar gelijke kansen voor iedereen, in het besef dat diversiteit vele vormen kent. Wij geloven dat diversiteit in al haar complexiteit van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn altijd op zoek naar talent met diverse achtergronden en ervaringen. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor het creëren van een inclusieve gemeenschap, zodat we diversiteit als meerwaarde kunnen benutten.

We beseffen dat elk individu een unieke set aan vaardigheden, expertise en denkwijze met zich meebrengt. We nodigen dan ook graag iedereen uit die zich herkent in het profiel om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle eisen voldoet.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij de VU draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
  • Een salaris van minimaal € 4.332,00 (Schaal 11) en maximaal € 5.929,00 (Schaal 11) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Communicatieadviseur 2. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
  • Een functie voor minstens 0,8 fte. Je arbeidsovereenkomst duurt in eerste instantie 1 jaar.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
  • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • korting op (en af en toe exclusieve toegang tot) theatervoorstellingen en cursussen van cultuurcentrum Griffioen

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Welkom bij de dienst Communicatie & Marketing
De communicatie, positionering en profilering van de Vrije Universiteit Amsterdam: dat is het werkterrein van de dienst Communicatie & Marketing (C&M). In nauw overleg met onze opdrachtgevers binnen de VU werken we aan een herkenbaar profiel en aan communicatieactiviteiten met impact. Van studentenwerving tot arbeidsmarktcommunicatie, van interne communicatie tot mediarelaties, van productie van communicatiemiddelen tot de webomgeving.

Bij al onze activiteiten werken we samen met de faculteiten en afdelingen. Samen zien we nieuwe kansen om dichter bij onze doelgroepen te komen en ontwikkelen we creatieve communicatie die optimaal past bij de strategie en de merkwaarden van de VU. Zo dragen we stap voor stap bij aan een open, toekomstgerichte en communicatieve VU.

Kom je werken bij Communicatie & Marketing? Dan werk je in een dynamische en plezierige werksfeer samen met collega’s uit verschillende disciplines aan zeer uiteenlopende communicatievragen. Bij C&M werken ongeveer 110 communicatieprofessionals, verdeeld over 7 teams.

Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit Amsterdam staat voor waardengedreven onderwijs en onderzoek. Wij zijn vrije denkers met kennis van zaken en een open houding – a broader mind. Met een ondernemende aanpak en aandacht voor diversiteit, zingeving en medemenselijkheid werken wij aan duurzame oplossingen met maatschappelijke impact. Door onze krachten te bundelen, over de grenzen van vakgebieden heen, werken we aan een betere wereld voor mens en planeet. Samen creëren we een veilig en respectvol werk- en studieklimaat, en een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Lees meer over onze gedragscodes.

We zijn gevestigd op één fysieke campus, in het hart van de Amsterdamse Zuidas, met een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Aan de VU werken ruim 5.500 medewerkers en volgen ruim 30.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Diversiteit
Diversiteit is een speerpunt van de VU. De VU wil toegankelijk en ontvankelijk zijn voor diversiteit in vakgebieden, culturen, ideeën, nationaliteiten, overtuigingen, voorkeuren en levensbeschouwingen. Vanuit vertrouwen, respect en interesse leiden verschillen hier tot nieuwe inzichten en innovatie, tot scherpte en helderheid, tot excellentie en een ruimer begrip.

Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening.

We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van de VU-gemeenschap.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Landbouw
  • €4332—€5929 per maand
  • HBO
  • 3965

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you