Medior Academic Recruiter

Medior Academic Recruiter

Geplaatst Deadline Locatie
15 apr 5 mei Amsterdam
Ben jij enthousiast, gedreven en zorg jij ervoor dat potentiele nieuwe collega’s hun weg vinden naar de Vrije Universiteit Amsterdam (VU)? Dan maken wij graag kennis met je!

Functieomschrijving

Als Medior Academic Recruiter bij de VU richt jij je op de werving van zowel wetenschappers als professionals; collega’s die het werk van de wetenschappers mogelijk maken. Je takenpakket is gevarieerd; de ene dag werk je aan het opstellen van het profiel van een universitair docent, de volgende dag begeleid je sollicitatiegesprekken voor de vacature van een IT specialist. Samen met je collega-recruiters ben je verantwoordelijk om het gehele recruitmentproces tot een succes te maken. Ons team staat klaar om jou te begeleiden, maar er is ook veel flexibiliteit om je eigen creatieve ideeën in te brengen. Zo krijg je de ruimte om verder te groeien als professional in recruitment! Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken? Ben je een ster in netwerken en krijg je energie van het maken van de juiste match? Dan zoeken wij jou!

Het team
De VU is een grote, maatschappelijk betrokken organisatie die volop in beweging is. Ons recruitmentteam valt onder de dienst HRM en je werkt nauw samen met collega-recruiters en arbeidsmarktspecialisten. Daarnaast heb je dagelijks contact met de vacaturehouders binnen de VU. Je werkt op de campus op de VU in Amsterdam en online.

Jouw taken
  • je begeleid het wervingsproces van begin tot eind; van het opstellen van vacatureteksten tot het voeren van sollicitatiegesprekken en ondersteunen en adviseren van de selectiecommissie.
  • je bent creatief in het positioneren van vacatures op de arbeidsmarkt, zodat deze goed vindbaar zijn voor potentiële kandidaten.
  • je werkt mee aan het ontwikkelen van campagnes om relevante doelgroepen te bereiken.
  • je zoekt en benadert actief kandidaten die mogelijk een match kunnen zijn voor de openstaande vacature.
  • je hebt een creatieve blik op werving. Je hebt bijvoorbeeld ideeën over het inzetten en ontwikkelen van verschillende relevante wervingsinstrumenten- en kanalen en social media.
  • als geboren netwerker weet jij moeiteloos contact te leggen en te onderhouden met zowel interne als externe stakeholders.
  • je ontwikkelt en implementeert nieuwe projecten gerelateerd aan jouw vakgebied.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • je hebt HBO-werk en denkniveau.
  • je hebt minimaal 2 jaar ervaring als allround recruiter.
  • je bent ondernemend en neemt initiatief; binnen het team pak je een zelfstandige rol op en je weet je werk goed te organiseren.
  • je kunt mondeling en schriftelijk helder communiceren. Je bent bijvoorbeeld goed in het opstellen van inclusieve en wervende vacatureteksten.
  • je krijgt energie van het realiseren van ideeën binnen een complexe organisatie en het verlenen van goede service is voor jou belangrijk.

Als universiteit streven we naar gelijke kansen voor iedereen, in het besef dat diversiteit vele vormen kent. Wij geloven dat diversiteit in al haar complexiteit van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn altijd op zoek naar talent met diverse achtergronden en ervaringen. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor het creëren van een inclusieve gemeenschap, zodat we diversiteit als meerwaarde kunnen benutten. Herken je je in het profiel, maar voldoe je niet aan alle eisen? Ook dan maken we graag kennis met je!

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij de VU draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
  • Een salaris van minimaal € 3.377,00 (Schaal 9) en maximaal € 5.090,00 (Schaal 10) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel HR-Adviseur 2. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
  • Een functie voor minstens 0,8 fte. Je arbeidsovereenkomst duurt in eerste instantie 1 jaar.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
  • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • hybride werken maakt een goede werk/privébalans mogelijk

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Welkom bij de dienst HRM, Arbo & Milieu
Een prettige, veilige werkomgeving, waar je je welkom voelt. Een plek waar je gestimuleerd en gewaardeerd wordt, waar je jezelf kunt zijn en ruimte hebt om te groeien. Dat is waar we bij de dienst HRM, Arbo & Milieu (HRMAM) van de Vrije Universiteit Amsterdam aan werken. Wij zijn verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, adviseren bij HRM- en organisatievraagstukken, verzorgen personeels- en salarisadministratie en dragen bij aan het arbobeleid.

Samen met faculteiten en diensten kijken we vooruit: welk beleid is nodig, hoe implementeren en communiceren we dat effectief? Zo ontwikkelen we slim HR-beleid en vernieuwde diensten en producten. Daarmee leveren we toegevoegde waarde aan het primaire proces en dragen we bij aan meer impact in onderwijs en onderzoek.

Kom je werken bij HRMAM? Dan draag je actief bij aan de ontwikkeling van onze medewerkers en van de organisatie. Je werkt samen met 120 collega’s bij HRMAM, verdeeld over de afdelingen HR Advies, HR expertises, HR Service Center, HR Strategie & Beleid en Arbo & Milieu.

Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit Amsterdam staat voor waardengedreven onderwijs en onderzoek. Wij zijn vrije denkers met kennis van zaken en een open houding – a broader mind. Met een ondernemende aanpak en aandacht voor diversiteit, zingeving en medemenselijkheid werken wij aan duurzame oplossingen met maatschappelijke impact. Door onze krachten te bundelen, over de grenzen van vakgebieden heen, werken we aan een betere wereld voor mens en planeet. Samen creëren we een veilig en respectvol werk- en studieklimaat, en een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Lees meer over onze gedragscodes.

We zijn gevestigd op één fysieke campus, in het hart van de Amsterdamse Zuidas, met een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Aan de VU werken ruim 5.500 medewerkers en volgen ruim 30.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Additionele informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en ben jij van mening dat jouw ervaring bijdraagt aan de kwaliteit van onze dienstverlening? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren, ook als je niet aan alle eisen voldoet.

Het overleggen van een diploma en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • HRM
  • Landbouw
  • €3377—€5090 per maand
  • HBO
  • 3964

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Van der Boechorststraat 1, 1081BT, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 5 mei 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).